Veteranen voetbal

14 juli 2021 9:45


Veteranen spelers gezocht voor de VET2.

Veteranenvoetballers gezocht!

Net niet fit genoeg om in één van de senioren elftallen mee te doen? Maar ook nog niet klaar voor walking football? Dan kunnen de veteranen van OFC vet 2 jou goed gebruiken!
Veteranenvoetbal is voor mannen vanaf 35 jaar met (enige) ervaring als voetballer. Die ervaring hoeft niet heel veel te zijn en je hoeft ook geen sterspeler te zijn (geweest), als je het spelletje maar leuk vindt.  Het veteranenelftal van OFC is met spoed op zoek naar versterking. Iets voor jou?
De competitie van de veteranen loopt van eind september tot eind mei, met een winterstop in de maanden december en januari. Wedstrijden worden gespeeld op zaterdag en duren 2x 45 minuten, met uiteraard 15 minuten rust ertussen. Er wordt nagenoeg iedere zaterdag gespeeld. Na de wedstrijd is er altijd nog een gezellige derde helft. En: training doen we op woensdagavond (maar is niet verplicht)
Interesse? Dan kun je contact opnemen met de leider van het elftal, Marcel van der Hulst. Je kunt hem bereiken via 06-82005123 of hulst1968@gmail.com.

Ook als je denkt, ik wil best meedoen maar niet elke week, ben je meer dan welkom!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!