Accommodatie

Onbekend

MOOIE WEDSTRIJD, MOOIE OVERWINNING.

OFC JO19-1 ZATERDAG---LEGMEERVOGELS JO19-2     6-1

Na de mooie overwinning van vorige week tegen HBOK waren we benieuwd of het team het kon opbrengen om wederom eenzelfde presentatie neer te zetten.

In de voorbespreking alles nog eens goed op een rijtje gezet en afgesproken dat we het zeker gingen proberen. We spraken af in ieder geval de tegenstander niet te onder schatten zij stonden 4 plaatsen onder ons. En dat was zeker de eerste 15 minuten niet te merken. We hadden het moeilijk konden niet lekker een vuist maken op hun manier van spelen. Mannen dat duurde echt te lang en het was dat de tegenstander slecht in de afwerking was. Want als we in die eerste 15 minuten met 0-2 achter hadden gestaan was dat ons eigen te danken. Maar oké dat is niet gebeurd daarna ging het stukken beter kregen de volledige grip op de wedstrijd. En toen het eenmaal ging draaien smullen de ene aanval nog mooier dan de andere.

Met name de ballen vanaf de zijkant zorgde voor veel gevaar in het strafschopgebied. We gingen rusten met een zeer verdiende 3-0. De tweede helft door een strafschop kwamen ze terug op 3-1 hé toch weer even de draad weer oppakken.

Dat gebeurde dan ook we maakten er 6-1 van het is natuurlijk heel verleidelijk om te scoren.

Maar mannen voor eigen succes gaan levert vaak geen doelpunten op we zijn bezig met een teamsport. Het wekt alleen maar irritatie op voor de geen die ze eigen vrij heeft gemaakt en in een veel betere positie staat. Laten we hier in de volgende wedstrijden wel goed aan denken.

We hebben altijd genoeg wissels bij ons en zullen indien nodig gebruik maken van die luxe. Zaterdag gaan we naar VVC het moet zeker mogelijk zijn, maar onderschatten moeten we ze zeker niet. Zij staan op de laatste plaats waar ze zeker van af willen. We zijn gewaarschuwd en een gewaarschuwd man telt voor 2. Op dit moment staan we op de 5E plaats is prima, maar er zit zeker meer in we willen en daar hebben we zeker het team voor dat moet eindigen bij de bovenste 3.

Vandaag hadden we een inval scheidsrechter onze je kan wel zeggen vaste scheidsrechter THEO moest wegens een blessure afzeggen. Theo hopen dat je weer spoedig herstelt. Mijn maatje ED heeft de wedstrijd gefloten, ED dat ging je goed af lekker gefloten man.

Jongens dus zaterdag naar VVC en we gaan voor de winst. En Mark zaterdag hoeven we de shirts niet om te draaien en zal het logo weer duidelijk zichtbaar zijn.