Accommodatie

Onbekend

NOG ÉÉN PUNT EN VOLGENDE BEKER RONDE IS BEREIKT!!

IVV JO19-1 --------  OFC 19-1 ZATERDAG      1-4

Ja, jongens nog één punt volgende week tegen WSV-30 en we zijn een ronde verder in de beker. En dat moet lukken hoor zijn er nu zo dichtbij, mogen we niet meer uit handen geven 6 punten uit 2 wedstrijden. Vandaag tegen IVV had ik er geen goed gevoel over, eerder al eens tegen IVV gespeeld en flink pak slaag gekregen. Maar mijn maatje Ed zag dat anders hij zei "Joop we gaan de wedstrijd winnen" mijn antwoordt was "hoop dat je gelijk krijgt Ed". En ja hoor hij kreeg gelijk.

Allemaal mooi op tijd als we hadden geweten dat het gras zo hoog stond dan waren we eerder heen gegaan en de grasmaai machine mee genomen. Jeetje het gras was wel twee kontjes hoog en een wipje. De mannen liepen in het veld en we dachten dat ze geen voetbalschoenen aan hadden.

Het zij zo, we gingen lekker van start en deze keer kwamen we niet zoals vaak anders snel op achterstand. Nee deze keer zelfs binnen 5 minuten op voorsprong door een prachtige kopbal van Jesse. Dat was even wat anders het deed ons goed zaten gelijk lekker in de wedstrijd en waren de geen die het spel maakte. In de eerste helft bezette we het middenveld prima tegenstander kon daardoor alleen de lange bal hanteren. Wij bouwden goed op en we gingen de rust in met een verdiende 0-3 voorsprong.

In de rust erop gewezen, dat de tegenstander er alles aan zal doen om de achterstand te verkleinen. Maar nee wij vergroten de voorsprong 0-4. Jammer dat er toen de klad in kwam. IVV nam het heft in handen om dat wij het middenveld verwaarloosde en nu was het de tegenstander die de wedstrijd daardoor dicteerde. En alle ruimte krijg om op te bouwen, en wel heel gevaarlijk en veel kansen kreeg. Het werd een race tegen de klok wat dacht je van bal op de lat bal op de paal nou we zwijnden echt hoor.

Omdat Jay vandaag heel klem vast was en de verdedigers attent bleven want had zomaar mis kunnen gaan. Mike vandaag super wedstrijd gespeeld dat houden we er man. Alle andere ook ruim voldoende inzet getoond. En vandaag wouw zeg wat een heerlijk gezicht al de mee gereisde supporters dat was echt opvallend.

Denk nee, weet het gewoon zeker waren ondanks dat het een uitwedstrijd was ver uit in de meerderheid. Dit houden we er ook zeker in hoor. Opa’s, Oma’s, vaders, moeders, broertjes en zusjes tot de volgende wedstrijd. Nou mannen hoorde nog in de wandelgangen dat we conditie te kort komen, ja wat kan je daaraan doen.

Eigenlijk is dat wel op te lossen hoor, Michel onze trainer is maandag en donderdag voor jullie aanwezig. Probeer zoveel als mogelijk te komen trainen en probleem lost zich van zelf op, nou dat is gauw opgelost zeg. Oké mannen zaterdag gaan we het doen tegen WSV-30, we gaan proberen om onze laatste poule wedstrijd om te zeten in winst. En dan zijn ongeslagen de nummer 1 van de poule.

Mannen tot op de training en anders tot zaterdag.