Onbekend

HET IS ONS DAN TOCH GELUKT OM VERDER TE GAAN IN DE BEKER!!!!

WSV 1930 JO19-3 ----------OFC JO19-1 ZATERDAG        4-5

Zoals de uitslag doet vermoeden moet het wel spannend zijn geweest nee het was zelfs retespannend!!!!

We zouden aan een punt genoeg hebben, bij verlies hing het er om wat de uitslag van IVV zou worden. Nou kan zeggen die was ongunstig voor ons ze wonnen met 1-5 indien wij hadden verloren, lagen we eruit. Maar dat zijn details we waren zo super gemotiveerd dat het gewoon moest lukken om minimaal één punt te pakken.

We begonnen heel lekker aan de wedstrijd tegen een ook zeer gemotiveerde tegenstander die niet zomaar het kaas van de boterham liet eten. Wederom hadden we het geluk aan onze zijde, Jesse 1 bracht de stand al na 5 minuten met keihard schot de stand op 0-1.

Even uitleg Jesse 1 we hebben Jesse Schreuder die is Jesse 1, en Jesse Hottentot is Jesse 2 ook weer duidelijk. Lekker begin maar zoals vermeld WSV had ook een super gemotiveerd team met gevaarlijke spitsen en het werd 1-1.

Maar onze Mik wist door een heel mooi strak schot de 1-2 op het scorebord te zetten heerlijk in geschoten Mik. En u raadt het al tegenstander kwam weer langs zij 2-2 ja dat was weer even slikken. Ben even vergeten of dat nou ook de rust stand was eigenlijk niet zo erg belangrijk.

Onze keeper Jay die zoals we van hem zijn gewend gewoon zijn doel weer prima stond te verdedigen gaf aan dat de blessure in zijn schouder te veel opspeelde en aangaf niet meer verder zijn doel kon verdedigen. Hij zou de tweede helft gaan spelen. En wat een geluk hebben wij in ons team we hebben in nood gevallen een reservekeeper Jesse 2 en heeft wel eerder onder de lat gestaan en laten zie dat hij echt lekker zijn manentje staat.

Jesse lekker gevoetbald en zeker goed je doel verdedigd en de tweede helft TOP gekeept. De mannen stonden na de rust op het veld klaar voor de tweede helft onze kledingsponsor Mark Schurer kwam naar Ed en mijn met de vraag of hij even met de jongens een peptalk mocht houden.

Maar natuurlijk mocht dat van ons. Wat Mark heeft gezegd dat hebben wij niet gehoord maar het heeft geholpen. Trouwens de oudste zoon van Mark, Kevin heeft omdat we geen grensrechter hadden die taak op zich genomen Kevin je kon zien dat je op niveau hebt gevloten want het grensrechteren ging je goed af Kevin super bedankt.

De tweede helft begon voortvarend kwamen weer op voorsprong Melle scoorde de 2-3 lekker doelpunt Melle. Wordt misschien wat eentonig maar weer gelijk 3-3 houden we dat. Robert net niet je kop ertegen aan jammer man. Maar Robert op diversen plaatsen gepeeld en prima wedstrijd.

Maxim ja zat er mooi in 3-4 ook gezien door Opa en Oma. Het was van korte duur weer gelijk 4-4 echt waar. Maar Nicky was de man die ons de overwinning bezorgde, Nicky had al eerder gescoord maar die werd afgekeurd. Dit doelpunt telde wel lekker Nicky.  Kreeg nog verzoekje of alle spelers in het verslag konden worden genoemd. Maar natuurlijk kan dat bij JO-10 of nee het is JO-19 !!!  Niet verwacht maar doet me plezier jullie lezen het verslag.

Ryan zelfs op 2 verschillende voetbalschoen hele lekker wedstrijd gespeeld. Milo wauw man ondanks die keiharde bal op je lichaam toch wedstrijd uit  gespeeld. Django je kan het op alle plaatsen een bruikbare speler vandaag laten zien. Jens onze super aanvoerder je heb vandaag ook laten zien maar dat wist ik al dat het verdedigen je goed afgaat.