Accommodatie

Onbekend

MOOI BEGIN VAN HET NIEUWE SEIZOEN

OFC ZATERDAG 19-1   ------------FC ZAANDAM 19-1           5-2

We konden de voetbalschoenen dan eindelijk weer uit het vet halen. Ja na ruim 2 maanden dan weer de wei in of te wel het kunstgras weer betreden. De eerste wedstrijd in de bekerpoule tegen FC Zaandam we hadden nog niet eerder tegen hun gevoetbald.

Het was toch wel spannend voor het team om weer te spelen allemaal beetje nerveus. Nou allemaal super geconcentreerd. Aan de temperatuur kon het niet gaan liggen Fucking heet zeg.

Onze scheidsrechter Theo sprak af dat we halverwege de wedstrijd een drink pauze zouden nemen. Nou Theo dat was een goede beslissing want het was echt warm. We hadden lekker koud water voor de mannen. Begin signaal en wouw de tegenstander had er ook zin in, werden gelijk wakker gemaakt al snel keken we tegen een achterstand aan 0-1.

Maar we draaiden de rollen om en begonnen met heel veel inzet de wedstrijd naar ons toe te trekken. En maakten dan ook zeer verdiend gelijk, door dat we voor elke bal gingen wat een fantastisch gezicht was. We kregen loon naar werken kwamen op 2-1 en net nog voor tijd 3-1 gingen we rusten. In de rust spraken we af op deze voet door te gaan en de tegenstander op eigen helft terug te dringen en zorgen dat ze niet zouden scoren en daar uit kracht te putten om weer helemaal in de wedstrijd te komen.

Nee we konden de voorsprong nog verder uitbreiden 4-1. We gingen daar na slordiger voetballen lieten op één na onze man gaan, en tegenstander maakte daar heel slim gebruik van en maakte er 4-2 van. O ja de speler die zijn man geen enkele ruimte gaf was Maxim!

Maxim goede wedstrijd gespeeld ook Nicky die op linksback speelde ruim voldoende lekker veel gelopen en niet gewandeld. Jesse op linksbuiten had er veel zin veel kilometers afgelegd goede voor zetten en gescoord. En dan Jens 2x scoren lekker man, we gaan nog even door Damon slim je zag dat de keeper te ver voor zijn doel stond en wie anders maakte daar gebruik van mooi doelpunt. Laten we ook onze keeper Jay ook nog mee nemen. Jay goed keepers werk man. Maar de andere mannen ook trost op jullie hoor we hebben allemaal ruim voldoende inzet getoond. Was wedstrijd met twee gezichten eerste helft tegenstander goed onder druk gezet niet laten voetballen, tweede helft gaven we ze veel te veel ruimte door ze te laten voetballen.

We maakte er nog 5-2 van maar zijn toch wel door het oog van de naald gekropen de laatste 15 minuten bal op de lat, bal op de paal.Oké maar we verdienden om te winnen en dat is dan ook gebeurd.

Jongens genoten en zaterdag naar IVV we gaan er voor willen verder in de beker. Theo onze scheidrechter ook jij moest de tropische temperaturen trotseren,maar had daar geen enkele moeite mee. Nee Theo zo als we eigenlijk van je gewend zijn weer lekker gefloten, bedankt Theo.

Van de week nemen we nog even door dat het wel de bedoeling is om je tegenstander goed te blijven dekken.

Voor allemaal probeer van de week lekker te komen trainen.