Accommodatie

Onbekend

JO 19-1 ZATERDAG NA SUPER SPANNENDE WEDSTRIJD DOOR IN DE BEKER!!!

OFC JO19-1 ZATERDAG------------HBOK JO19-2            2-1

Ja, het is dan toch gelukt om een ronde verder te komen in de Zwaluwe jeugdbeker. Maar dat ging toch wel heel erg moeizaam. Hebben echt alles en alles gegeven in deze wedstrijd. Wat een wedstrijd zeg zo spannend zeg maar gerust nog spannender dan in een spookhuis. Tegen HBOK heel leuke team laatste jaren vaak oefenwedstrijden tegen dit team gespeeld. Leuk detail meeste spelers van HBOK kenden onze spelers, trainer en leiders.

Eerdere uitslagen 1 keer verloren 5-0, 1 keer gelijk 1-1, 2 keer gewonnen met 2-1 en een keer op toernooi bij hun 2e plaats was dus wel leuk dat de mannen elkaar herkenden. Maar vandaag was het geen oefen partij. Winnaar van deze wedstrijd gaat verder in de beker.

We stonden op scherp allemaal gebrand om de wedstrijd te winnen. En dat zagen we ook terug in de wedstrijd. Tempo lag behoorlijk hoog, mooie stevige duels er werd door beide teams om elke meter gestreden. Aan beide zijde werden er kansen gecreëerd maar wij waren het die de score openden.

Dat was lekker zeg, ja want tegenstander kreeg ook beste kansen hoor, eerlijk is eerlijk had zomaar kunnen zijn dat HBOK op winst had gestaan. Mannen we gingen rusten met die 1-0 voorsprong. We hebben in de rust erop gewezen, dat de eerste 15 minuten heel belangrijk zouden zijn, ervan uitgaande dat zij alles op alles zouden zetten om op gelijke hoogte te komen.

Mannen door de enorme inspanning en het willen winnen van deze wedstrijd hielden we stand. Ja na 25 minuten kwamen we op 2-0 voorsprong lekker zeg, maar de tegenstander was toch in de opbouw heel sterk en het kon niet uitblijven ze maakte 2-1 en gezien de wedstrijd wel enigszins terecht. Het was nog ongeveer 15 minuten te spelen WAUW wat duurde de 15 minuten lang zeg.

En Jay kerel wat was je in bloedvorm je sleepte ons erdoor, Niet alleen jij verdient een dikke pluim het hele team heeft laten zien dat als het moet, dan zijn we er. Echt mannen niet alleen trainer en leiders hebben gesmuld van deze wedstrijd de toeschouwers ja en dat waren er nogal wat hebben mee kunnen smullen van deze super spannende wedstrijd.

Onze scheidsrechter Theo kerel wat heb jij de wedstrijd goed aangevoeld, lekker gefloten. Er mocht van je worden gevoetbald, je was bekend bij de tegenstander begreep ik van de leider. En dat zag je in de wedstijd terug mondje dicht en gewoon lekker voetballen.

En ook jij had een fan. Greetje leuk dat je kwam kijken. Mannen nogmaals heel erg bedankt voor jullie fantastische inzet,echt het was een super wedstrijd.

Met als resultaat op naar de volgende bekerronde.