Accommodatie

Onbekend

HEEL JAMMER BEKER DROOM VOOR BIJ.

OFC JO19-1 ZATERDAG-----------BLOKKERS JO 19-1-----1-6

Echt heel jammer dat het ons niet gelukt is om verder te bekeren helaas mannen. Na 4 wedstrijden gewonnen te hebben in de beker vandaag de 5e wedstrijd verloren.

Maar tegenstander was een JO 19-1 selectieteam en ja daar zitten dan toch ook de beste spelers in. En wij zijn eigenlijk een superleuke groep spelers en geen selectieteam en dat maakte het verschil. Wat ik wel wist en jullie misschien niet meer, we hadden al eerder tegen dat team gespeeld zelfs 2 keer. Ook toen verloren met de volgende uitslagen 1-5 en een keer 7-0 dus zegt genoeg over dat team. En dan te weten volgende week spelen ze voor het kampioenschap in de 3e klasse. Ze zijn nog ongeslagen.

En toch we hebben super met heel veel inzet gestreden en de laatste 20 minuten van de eerste helft waren we het team met meeste balbezit en kwamen we na een 0-3 achterstand zeer verdiend terug in de wedstrijd 1-3 mooie opsteker net voor de rust. In de rust alles op een rijtje gezet en we gingen vol goede moed en het hele team had er vertrouwen in. Ja, en dan gebeurt het waar je niet op hoopt heel snel maakte zij er 1-4 van, dat was klote.

Maar een compliment jongens de koppen bleven omhoog en we bleven keihard werken, echt supermannen. We moeten realistisch zijn ze waren de beter voetballende ploeg. Konden elkaar beter vinden in het combinatiespel. Natuurlijk hadden we graag van ze willen winnen, maar vond het geen schande om van dit team te verliezen.

We nemen even paar weken rust en gaan op zaterdag 11 januari beginnen met oefenwedstrijd. Hebben 15 wedstrijden gespeeld beker, competitie en oefenwedstrijden met 10x winst,2x gelijk en 3 verloren. Daar kunnen we best mee thuiskomen hoor jongens, gewoon super tevreden. In de competitie geëindigd op 6e plaats, maar vermeldingswaardig de winnaar heeft 10 doelpunten tegen en wij maar 17 tegen. Te weten dat de nummer 2 tot nummer 5 er respectievelijk 29,22,30, en 35 tegen hebben.

Theo nog steeds geblesseerd, gelukkig kon Jimmy vandaag de wedstrijd fluiten en zoals we gewend zijn van Jimmy weer een foutloze wedstrijd gefloten man. En ook tegenstander was heel erg te spreken over je optreden.

Graag wil ik alle opa’s, oma’s, vaders, moeders broertjes, zusjes en alle andere supporters hele fijne feestdagen wensen. Wij spelers, trainer en begeleiders van het team hebben jullie aanwezigheid als zeer plezierig ervaren. En hopen dat we jullie weer allemaal mogen begroeten in de eerstvolgende wedstrijden. Tevens wil ik Wim Poelstra bedanken voor zowel het plaatsen van het verslag elke week en de medewerking van het spelen van oefenwedstrijden. Bedankt Wim en Bauke.

Wij uit de beker maar JO19-1. Zondag veel succes verder na de winst tegen team uit 4e divisie.!! We gaan van de week nog trainen en Michel zal inventariseren hoe lang we door trainen.