Onbekend

STEVIGE POT, TEVREDEN OVER GELIJK SPEL  3-3

HERTA JO 19-1           OFC JO 19-1 ZATERDAG      3-3

Daar gingen we dan naar Herta in Vinkeveen, ook hier waren nog nooit geweest.

Maar natuurlijk waren we daar op tijd. Waren ruim op tijd vertrokken want wilden sowieso een goede warming-up doen. Jongens, Michel onze super enthousiaste trainer, staat er voor jullie om het team warm te stomen voor de wedstrijd. Het kan echt beter die warming-up. Nee!! moet gewoon beter. In de warming-up begint de wedstrijd al. Laten we in de volgende wedstrijd zien dat we vanaf het beginsignaal allemaal helemaal wakker zijn.

Ja, jongens het ging maar net goed in deze wedstrijd als we in de eerste 15 minuten van de wedstrijd tegen een 3-0 achterstand aan hadden gekeken dan hadden we dat toch wel een beetje aan ons zelf te danken. Gelukkig waren de spitsen van Herta vandaag niet in topvorm, ze hadden er al 22 gemaakt in vorige wedstrijden en stonden op de derde plaats. Wij wisten in eerdere wedstrijden 20 keer te scoren. Dus behoorlijk aan elkaar gewaagd gezien de stand van beide teams, wij staan op eerste plaats.

We keken redelijk snel tegen een achterstand aan, maar na een wissel, Jesse 1 ingebracht. Geloof dat het eerste balcontact van Jesse was. Komt mooi vrij van zijn verdediger en heel beheerst de hoek gekozen en 1-1. Nou voor Jens was het 15 minuten voor de rust einde verhaal, was diverse keren behoorlijk aangepakt. Alleen jammer dat de scheidsrechter de overtredingen niet zag, maar Jens kon gewoon niet verder spelen.

Toch wisten we door onze 100% inzet kansjes te creëren en Robert maakte met zijn hoofd/rug er 1-2 van. Maar balverlies op het middenveld binnen 2 minuten en potverdorie 2-2 gelijk.

We kwamen weer op voorsprong en dit was wel een supermooi moment in de wedstrijd!!!!  Milo achter de bal vanaf de rechterzijkant en wat een loepzuivere vrije trap Wauw Milo!!! Bal kwam in strafschopgebied en ja daar stond Melle en ook voor Melle Wauw man wat een doelpunt!!!

Mooie voorsprong 2-3 gaan we dat met 15 minuten te spelen vasthouden? Nee, helaas met nog 10 minuten te gaan dan toch weer gelijk het zat ons ook niet echt mee. En dan nog 2 minuten op de klok, Jesse in strafschopgebied echt onderuitgehaald ook dit werd niet gezien.

Geef niet gauw af op een scheidsrechter heb nog altijd veel respect voor de scheidsrechters. Kon dat vandaag niet opbrengen na de vele niet geziene overtredingen en de opgelopen blessures. We hebben een punt gepakt over de hele wedstrijd bekeken, hebben kei en keihard gewerkt ruim voldoende inzet, geen gemopper, tegen een tegenstander die wel heel erg op de man speelde.

Denk dat er niet meer in zat dus laten we maar tevreden zijn met dat punt. Zaterdag gaan we naar Geinburgia moeten er tegenaan willen we de eerste plaats behouden.

Met de wil en de inzet die wie vandaag weer hebben laten zien moet het lukken mannen.

Probeer van de week te komen trainen jongens.