Accommodatie

Onbekend

NOU DAT WAS WEL EVEN EEN SPANNENDE MIDDAG.

FC ZAANDAM JO19-1--------OFC JO19-1 ZATERDAG--- 4—4

Ja niet alleen de wedstrijd was behoorlijk spannend, ook voor dat er überhaupt kon worden gevoetbald. We kregen 2 kleedkamers toegewezen dat was een prima zet van FC Zaandam.

Maar dat was zo een beetje het enigste positieve van wat een leuke pot voetbal zou moeten worden. Het begon bij aanvang van de wedstrijd. Ik vroeg aan de scheidsrechter om de opgave digitaal wedstrijdformulier in te zien en daar zijn goedkeuring aan te geven, zelf had ik de opgave vrijdag al verstuurd en moest alleen door official of scheidsrechter worden goedgekeurd.

Hun spelerslijst was nog steeds niet ingevuld vond dat nog niet nodig zou het later wel doen. We hadden al bedenkingen over het mee doen van diverse spelers in hun team er waren zeker 2 spelers die bij een andere vereniging spelen. Werden door onze spelers van school herkend en stonden inderdaad als spelers ingedeeld met foto en naam bij zaterdag 2 senioren van die andere vereniging.

Oké maar besloten toch om te gaan voetballen daar kwamen we voor. Met gemengde gevoelens begonnen we aan de wedstrijd we kwamen op achterstand 1-0. Wat zal het worden helemaal overlopen worden of even als op zij zetten en schepje erbovenop doen. We kozen natuurlijk voor het laatste. Damon wist de stand gelijk te trekken met een prachtige actie. We kwamen lekker in de wedstrijd, hadden even moeite op het middenveld om de lijnen uit te zetten.

Mooi op maat gegeven corner van Jesse 1 werd heerlijk ingekopt door Jesse 2 prima kopbal. En ja het volgende doelpunt was ook een kopbal Mitchel loepzuiver ingekopt mooi man. De wedstrijd was wel behoorlijk hard, er had toch best wel gefloten mogen worden scheidsrechters.

Spreek in meervoud en dat klopt eerste helft werd er door speler van het team gefloten en ja hoor hij ging tweede helft voetballen in dit team. Andere speler van het team ging tweede helft fluiten. Wel een beetje raar om scheidsrechters te horen juichen als er gescoord werd, even voor alle duidelijkheid ze juichten niet als wij scoorden hoor.

De stand was met nog ongeveer 10 minuten te spelen 3-3. Jesse 1 kreeg de bal mooi aangespeeld en met een verwoestend keihard schot werd het 3-4 prima doelpunt. Nou zal het dan toch lukken om de 3 punten mee te nemen naar Oostzaan na alle commotie rond deze wedstrijd.

Nee helaas kwamen ze langs zij 4-4 dat werd ondanks de scheidsrechter er wel heel lang over deed om af te fluiten ruim 10 minuten te lang gespeeld de eindstand.

Mannen compliment jullie hebben gewoon een sportieve wedstrijd neergezet

Zaterdag laatste wedstrijd in de bekerpoule met deze inzet nou dan moet het lukken om poule winnaar te worden.

Afgelopen week superopkomst op de training maandag 90% en donderdag 100% score.

Dit willen we zien wij gaan van de week proberen om daar weer in de buurt van te komen.