Accommodatie

Onbekend

MOOI DOOR IN DE BEKERWEDSTRIJDEN

AMSTELVEEN/HEEMRAAD JO 19-3----------OFC JO19-1-----2-4

Het is ons dan toch weer gelukt om verder te bekeren, voor het derde jaar op rij in de bekerwedstrijden wisten we in de poule nummer 1 te worden. Hier door zijn we geplaatst voor de knock-out wedstrijden.

Moeten nog even wachten tot zaterdag 14 november om de eerstvolgende bekerwedstrijd te spelen.

Op naar Amstelveen zonder Mik die kon door een ongelukkige botsing van de week in de oefenwedstrijd tegen OFC JO 19-1 Zondag niet mee kon doen. Over deze wedstrijd heb ik geen verslag kunnen schrijven was even paar dagen weg, maar van horen zeggen was het een rommelige wedstrijd en die verdiend werd gewonnen door JO 19-1 Zondag. Aangekomen in Amstelveen keurig ontvangen kregen 2 kleedkamers toegewezen dat kon ook wel geloof dat ze 24 kleedkamers hebben, dan is dat ook geen probleem, de mannen verdeeld over de 2 kleedkamers toch wel lekker.

Dat we er zin in hadden dat was te merken, in de kleedkamer werd de muziek aan gezet kanonnen wat een herrie. Ach als dat meehelpt om je op te peppen voor de wedstrijd dan houden we het er wel in, volgende keer neem ik wel oordopjes mee. Doordat enkele spelers wat laat arriveerden bleef er veel te weinig tijd over om een goede warming- up te doen. Onze enthousiaste trainer Michel vond dit maar helemaal niks en ik kan hem daar alleen maar gelijk in geven.

We gaan en moeten dit oplossen, want en dat weten we de wedstrijd begint al bij een goede warming-up. Ondanks dat begonnen we toch wel sterk aan de wedstrijd denk ook dat we in de bekerwedstrijden heel graag zover mogelijk willen komen, en er echt voor gaan. Vandaag lukte er heel veel dingen creëerde al heel snel mooie kansen voor het doel van de tegenstander, alleen konden het net niet verzilveren. Maar dan na 20 minuten hèhè de bal over de lijn 0-1 en dat was zeker dik verdiend. Door een eigen doelpunt, maar dat hadden we wel afgedwongen 0-2 nou dat was een lekkere binnenkomer. De wedstrijd was gewoon fucking spannend tegenstander bleef ook aandringen om toch aansluiting te maken. Maar achterin wauw dat draaide als een tierelier Ryan, Melvin, Robert, Jesse 2 en Milo genoten van jullie!!!!

Verdediging allemaal Mannen of de Match, en wat dacht je van die solo van Damon van eigen helft even 4 man op het verkeerde been zetten en doelpunt zo zal je er niet veel maken maar deze kan je inlijsten Damon. Opa Klaas ben je er een keer niet bij en dan gebeurt dit. En voor de andere Opa Klaas we gaan jullie zaterdag weer zien langs het hé. Kwamen op 0-4 tegenstander deed nog wat terug 2-4 maar verder kwamen ze niet.

Ons tempo lag hoog en dat eiste zijn tol 2 spelers helemaal leeg gespeeld en wilden wisselen dat mag natuurlijk maar dat was voor 1 speler van korte duur, want onze captain kwam zeer ongelukkig ten val en kon niet meer verder Jens lelijke blessure laten we hopen dat het toch nog enigszins mee gaat vallen, dat hopen we allemaal.

Heel veel sterkte namens ons allemaal. Mannen bedankt voor de fantastische eerste helft en de iets minder tweede helft.

Zaterdag starten we met de competitie we gaan er voor mannen.