Tre punti contra UNO

UNO vv JO19-3

0 - 7

OFC JO19-1

Competitie

4e klasse 04

Datum

26 september 2020 16:15

Accommodatie

Cars Jeans Stadion

                                     REVANCHE GENOMEN TEGEN UNO

                            UNO JO 19-3 ----------OFC 19-1 ZATERDAG ---0-7

Ja daar gingen we dan naar UNO bekende tegenstander van ons, oktober 2018 uit gelijk gespeeld in een beetje onsportieve wedstrijd werd het 2-2. Ook in oktober 2019 tegen elkaar gespeeld rommelige wedstrijd deze wedstrijd speelde we thuis we miste 2 strafschoppen en verloren toen met 1-3.

Met dit in ons achterhoofd met gemende gevoelens wat gaat we in deze wedstijd beleven. We waren in ieder geval allemaal keurig op tijd in Hoofdorp aangekomen. Wilden minimaal 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn, daar hebben we een goede rede voor. Het blijf een terugkerend hangijzer onze warming-up gaat wel beter maar het is het nog niet helemaal.

Ed heeft mooi scrabble woord als we niet vlijmscherp aan de wedstrijd beginnen eerste tienminuten achterstand val bedacht is dit niet een pracht scrabble woord. Maar het gebeurt zeer regelmatig. Volgens Michel onze trainer komt er langzaam verbetering laten we dat blijven op pakken met ze alle. Vandaag gebeurde het gelukkig niet dat we snel op achterstand raakte, nee tegendeel was juist het geval.

Jesse 2 wist na 2 minuut en 40 seconde de openingstreffer te maken, was ook verbetering van het al 5 jaar bestaand record van 2 minuut en 41 seconde. Het liep vandaag jongens speelde 1 op 1 achterin wel gewaagt maar brachten tegenstander hierdoor behoorlijk in de problemen, en we konden het moet gezegd worden de sportief spelende tegenstander blijvend op eigen helft terugdringen. En de kansen die we hierdoor creëerde werden goed benut gingen de rust in met een zeer verdiende voorsprong van 0-4.

Het doelpunt van Jesse 1, hoekschop zeer strak en met veel effect in één keer erin zo maak je er niet veel. Na de rust doorgaan zoals we de eerste helft waren geëindigd. Bleven zeker de beter voetballende ploeg maar tegenstander kon niet echt vuist maken, en de keren dat ze een schot op doel van ons plaatste hadden ze de pech dat Jay deed waar voor hij staat de bal gewoon tegen houden.

Begonnen beetje uit positie te lopen voetballen iedereen wilden zo graag scoren, en dat gaat niet samen. Ook dat kunnen we best wel begrijpen, maar mannen wat we hebben laten zien in de eerste helft dat zag er toch een stuk beter en verzorgder uit hoor. Eindstand 0-7 bracht ons op een mooie verdiende derde plaats. Leuk was het nog dat leider van tegenstander de wedstrijd zou fluiten, had alleen nog nooit wedstrijd gefloten.

We werden herkend door iemand van UNO die in Oostzaan heeft gewoond, was de zuster van Peter Gils.

Die bij OFC op doel heeft gestaan, haar zoon is scheidsrechter en wilden ons graag wel fluiten.

Waren we heel blij mee en heeft de wedstrijd prima gefloten.

Al met al een fijne zaterdag met goed voetbal en een klinkende overwinning beleeft met het team.

Zaterdag lekker weer thuis om 12.10 uur interessante tijd trouwens spelen tegen HBC we gaan zeker proberen om de derde plek vast te houden. Supporters zijn van harte welkom.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!