Accommodatie

Onbekend

EERSTE COMPETITIE WEDSTRIJD MOOI GELIJK SPEL.

OFC JO 19-1 ZATERDAG---LEGMEERVOGELS JO 19-2----- 4-4

Ja vandaag onze eerste wedstrijd voor de competitie tegen Legmeervogels. Fantastische mooie dag om te voetballen en zeker voor de supporters en die waren er genoeg. Blij verrast om de twee opa’s Klaas weer langs de lijn te zien. En zeker niet te vergeten oma Rie.!!!

Maar ook de aanwezigheid van alle ander trouwe supporters was een heel fijn gezicht. Onze Captain Jens door blessure niet van de partij was er om zijn team aan te moedigen, Top Jens. Tegenstander was er een die er wezen mocht en dat hebben ondervonden ook, al na 15minuten keken we tegen een 0-2 achterstand aan. Denk dat we dat geheel aan ons zelf te danken hadden.

We kunnen er niet om heen, we hameren er iedere keer weer op maar wederom gebeurde het. Een waardeloze warming-up was ook de oorzaak van deze achterstand geheel onnodig. Echt jongens dat moet gaan veranderen, als de wedstrijd begint moeten we klaar zijn voor de wedstrijd. Gelukkig maakte we de aansluiting treffer 1-2, maar al snel keken we tegen een 1-3 achterstand aan.

Potverdorie gaan we onze eerste wedstrijd dan overlopen worden, het zal toch niet gebeuren hé. Maar in de rust spraken we af dat we het team omhoog moesten gooien zij hadden geen wissels. En zagen dat ze conditioneel in de problemen kwamen, Michel is er op de training hard mee bezig om tempo voetbal erin te brengen. Dus konden laten zie wat we leren op de training.

Het lukte vrij aardig kwamen op 2-3 lieten ons met een man meer situatie toch foppen en het werd 2-4 .En toen was het genieten wat een fantastische laatste 30 minuten het gebeurde hoor 3-4 . En op maat gegeven pass ven Mik en jawel hoor 4-4, zal het dan toch lukken op de winst te behalen.

Helaas een mooi in gekopte bal van Jesse 2 kwam weer terug bij hem maar schoot de bal over. 4-4 werd de eindstand, en ja wat moet je zeggen tevreden gezien we steeds de achterstand hadden kunnen toch wel. Als we de hele wedstrijd hadden gevoetbald zoals het laatste half uur dan hadden wij recht op de 3 punten. Theo prima wedstrijd gefloten en ook duidelijk gemaakt aan de mannen wat je wel en niet accepteert wat taal gebruik betreft. Denk ook best wel dat ze dit van jou, zeker van jou aannemen. Allemaal onder de douche en daarna wauw!!! wat een gezellige derde helft hebben we gehad met de mannen. En er waren nog vele ouders die er gezellig bij kwamen zitten.

Prachtig weer en onder het genot van een drankje en bittergarnituur nog heerlijk nagezeten en het duurde nog tot ruim 19.00 uur dat we op de fiets en lopend weer naar huis gingen. Ouders bedankt voor de bijdrage om deze middag helemaal te laten slagen.

Dat we toch nog zo lang konden blijven zitten hebben te danken aan het kantine personeel!!!

Henk en Tilly Taams KANJERS jullie hebben ervoor gezorgd dat het een super geslaagde dag is geworden.

En Ruud Vonk die bestuurscontrole had, er geen probleem mee had om uurtje langer te blijven dank hiervoor.

Mannen volgende week UNO we weten dat het moeilijk gaat worden maar het moet kunnen met 200% inzet.