Gelijk spel. Jammer.

OFC JO19-1

1 - 1

HBC JO19-3

Competitie

4e klasse 04

Datum

3 oktober 2020 12:10

Scheidsrechter

Theo Smit

Accommodatie

Cars Jeans Stadion

                       JAMMER NET NIET DE VOLLE WINST GEPAKT

                     OFC JO 19-1 ZATERDAG-------HBC JO  19-3 -----1-1

Was even schakelen normaal lekker omkleden in de kleedkamer, dat was helaas niet mogelijk.

Bestuur van OFC had besloten dat de kleedkamers niet gebruikt mogen worden, jammer maar uiteraard respecteren we de genomen beslissing om alle risico’s voor iedereen uit te sluiten.

Dus gezellig met het team, muziekje erbij gingen we ons omkleden in de tribune nou dat ging best goed. Scheidsrechter Theo kwam wel even mededelen dat tijdens de wedstrijd dat ding uitgezet moest worden. Maar natuurlijk Theo zetten we die herrie uit. Nog van harte gefeliciteerd, Theo is 26 september 73/74 geworden. HBC, goed voetballende ploeg met snelle mannen voorin we hadden het moeilijk zeker het middenveld van ons liet nog weleens zijn man lopen. Vergaten korter op de man te dekken hierdoor maakte we het ons onnodig moeilijk, onze achterhoede moest alles uit de kast halen om te voorkomen dat er werd gescoord.

Maar verdedigend zat het goed in elkaar en onze doelman was weer in bloedvorm. Paal, lat, net naast we gingen door het oog van de naald, niet dat wij geen kansen kregen zij kregen de betere kansen. Jesse 1 werd ingebracht en wel hoor het eerste balcontact was gelijk raak prachtig doelpunt. Was eigenlijk tegen de verhouding in, tenminste dat vond ik rommelig voetbal, balverlies te veel ruimte weg geven, we gaven ze de kans om te kaatsen. Nee mannen we kunnen dat beter om tegenstander vast te zetten. Gingen de rust in met 1-0 voorsprong toch wel lekker, even alles besproken wat er beter moest. Warempel we kregen een heel aantrekkelijke tweede helft te zien, middenveld van ons deed weer mee. Tegenstander werd op eigen helft teruggedrongen en wij creëerde leuke kansen alleen net niet genoeg om de voorsprong uit te breiden. En dan gebeurt het toch speler van ons kreeg bal ongelukkig tegen zijn hand.

Scheidsrechter kon niet anders dan de bal op de stip leggen en helaas werd het 1-1. Was omdat moment geheel tegen de verhouding in we waren de veel betere voetballende ploeg. We bleven komen maar geen geluk, en laten we nou niet gaan vergeten dat we in een team spelen.!!

Zeg dat omdat het niet zo is en zeker niet met deze stand dat we voor eigen succes gaan. Als er 2 /3 spelers hun eigen vrij spelen van hun verdedigers, dan moet die bal wel gegeven worden. Die bal moet voor komen en niet van uit die onmogelijke positie, geprobeerd worden je doelpuntje te maken.

Laten we er met zijn alle aandenken dat we als team samen voetballen voor de winst. Tip voor spelers die nieuwe voetbalschoenen kopen ga er eerst mee trainen!!! Theo mooie pot gefloten toch maar weer met fietsje uit Zaandam gekomen om ons te fluiten KANJER.!!!

Ja, ik moet er nog steeds aan wennen dat je over hele goede oren beschikt je weet wat ik hier mee bedoel. Zaterdag uit naar VVC begeleiders en rijders worden toegestaan bij uit wedstrijden, zal nog bij VVC informeren of er een limiet geld.

Het was maar niks hoor vandaag voetballen zonder onze trouwe supporters.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!