Hoera een verslag!

Datum

13 maart 2021 12:00

Accommodatie

Cars Jeans Stadion

                OFC JO17-1 ZATERDAG -----------OFC JO19-1 ZATERDAG         3-3

 

Heeft wel lang geduurd dat U een verslag heeft kunnen lezen van mij, maar daar is hij dan. Ja, gelukkig hadden we wel al 2 keer een toernooitje gehad bij OFC, keurig geregeld door Patricia.

Maar vandaag konden we een volledige wedstrijd voetballen tegen de JO17-1 Zaterdag. Wil zeker het jeugdbestuur van OFC een groot compliment geven. Wat misschien niet iedereen weet is dat er elke zaterdag wel aanvragen zijn voor onderlinge wedstrijdjes en dat die altijd kunnen plaats vinden.

De man die dat allemaal indeelt is Michel Westdijk, vind dat je een groot compliment verdient TOPPER!!

Nou het werd nog behoorlijk spannend zaterdagmorgen wat het weer betrof, gaat het door of niet? Ja hoor we konden voetballen, tijdens de warming-up nog een fikse hagelbui, daarna tot einde wedstrijd droog. Was een leerzame wedstrijd alles beetje onwennig geen wedstrijdritme wij niet en tegenstander ook niet. Maar beide partijen kunnen toch terugzien op een leuke wedstrijd die gelijk op ging.

Zo wel wij JO19 als onze tegenstander JO17 hanteerde naar mijns inziens te veel de lange bal. Mogelijk dat de harde wind die over het veld stond daar ook invloed op had, maar ondanks dat we met de mannen hadden afgesproken bal laag houden en opbouwen van achteruit, gaven we er een eigen draai aan. We hadden gekozen om vanuit achter te gaan opbouwen en zeker middenveld hierbij te betrekken. Ondanks dat we daar door enkele plaats wisselingen hadden toe gepast kwam het niet geheel uit de verf. De wedstrijd ging redelijk gelijk op gezien het score verloop 1-0,1-1,1-2,2-2,3-2 en eindstand werd 3-3.

Ondanks het leeftijd verschil toch zeker een compliment voor de tegenstander die daar geheel niet onder de indruk van was.

Bianca en Charles, eerlijk is eerlijk jullie hebben een heel leuk team om tegen te voetballen.

En onze mannen gaven aan dat ze heel graag nog een keer tegen jullie team willen voetballen.

Moeten we gewoon doen hoor.!!!

De scheidsrechter was Justin, lekker gefloten jongen, ondanks dat er sportief stevig werd gevoetbald je had alles onder controle.

We hebben het mogen, en kunnen voetballen, allemaal als super plezierig ervaren.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!