Spannende revanche O19 tegen O18

OFC JO19-1

4 - 0

OFC JO18

Datum

3 april 2021 12:00

Scheidsrechter

Arthur Bosch

Accommodatie

Cars Jeans Stadion

WAUW!! WAT EEN LEUKE STEVIGE SPORTIEVE WEDSTRIJD VANDAAG BIJ OFC.     

                 OFC JO19-1 ZATERDAG --- OFC 18-1 ZATERDAG  4-0          

Heerlijk voetbal weer, toch jammer dat er zoveel vaste supporters niet aanwezig mochten zijn. En echt waar het was een wedstrijd die zeer de moeite waard was om te kijken.

We hadden aan het team van Charles en Bianca gevraagd voor een revanche wedstrijd en dat wilden ze best wel. Het is het team wat nu 17-1 zaterdag is en volgend seizoen gaat spelen als JO 18-1 zaterdag. Wat ik zeker weet is dat jullie met dit team heel veel plezier en mooie wedstrijden gaan beleven. Beide teams kozen ervoor om lekker aanvallend te gaan voetballen dat alleen al maakte de wedstrijd zeer de moeite waard om naar te kijken.

De beste kans in het begin was voor de JO 18-1 een mooie aanval door het midden en een prima schot op het doel van ons, maar onze keeper Jay was in bloedvorm en tikte de bal net onder de lat toch even over. We hadden echt het geluk aan onze kant, de combinaties van de tegenstander lukte beter dan bij ons. Wat niet zeggen wil dat we er niks van bakte, maar verloren de grip op het middenveld. Ruststand 0-0, namen onze rust op de tribune met inacht neming van de anderhalve meter regel. We schakelden over om met 2 spitsen te gaan spelen, met het risico dat hun voorstopper door zou schuiven. Er werden enkele spelers op een andere posities neergezet en we kregen meer kansen wat ons ook een doelpunt opleverde. Jordy lullig balletje normaal geen probleem voor je maar het kan gebeuren. Damon zal maar zeggen Lucky doelpunt, maar hij telde wel en we kregen vleugels Jesse pakte ook zijn doelpuntje. Voorzetje van links en Ryan kon de afgeslagen bal er lekker in tikken en Damon op stuiterende bal en onhoudbaar maakte er 4-0 van. Dat was ook de eindstand we waren er blij mee natuurlijk maar de tegenstander JO 18-1 een groot compliment voor jullie allemaal is zeker op zijn plaats.

Moet beide teams een groot compliment geven voor het vertoonde spel het was een zeer sportieve wedstrijd lekker stevige pot maar we hebben elkaar wel gerespecteerd genoten mannen van jullie allemaal.

Maandag geen trainen, mogelijkheid om woensdag te gaan trainen maar dan hadden we daarna bij de familie Band moeten gaan eten, volgens Maxim!!! en dat wilden we de familie niet aandoen. Jens, bedankt voor de wissel als we dan toch aan het bedanken zijn hele team en tegenstander bedankt.

Natuurlijk ook de scheidsrechter Arthur bedankt voor het fluiten van de wedstrijd. Ed onze medeleider kon vandaag niet aanwezig zijn, René man wat super dat jij bereid was om erbij te zijn.

OFC bedankt dat we vandaag konden voetballen, Michel weer keurig geregeld.

Als we dan iedereen bedanken dan bedank ik me zelf dan ook maar. Joop bedankt voor de heerlijke boerencake met slagroom en het drinken.

Hoop dat we gauw weer een wedstrijd gaan voetballen.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!