Verlies laatste bekerwedstrijd.

Ouderkerk sv. O23-1

8 - 2

OFC O23-1

Competitie

O23 beker poulefase Groep 1 04

Datum

18 september 2021 13:15

Scheidsrechter

R.A. Kops

Accommodatie

Sportpark Ouderkerk
Wethouder Koolhaasweg 4
1191EB
OUDERKERK AAN DE AMSTEL
tel. 020-4963502

ONDANKS VERLIES TOCH GOEDE WEDSTRIJD GESPEELD

                         OUDERKERK O23-1---- OFC O23-1        8-2

Op naar Ouderkerk voor onze laatste bekerwedstrijd in de poulefase Groep 1-04. Waren na twee nederlagen op rij kansloos om nog door te geraken in de beker. Maar ondanks dat hadden we er wel veel zin in om toch een goede wedstrijd neer te zetten. Ja even voor uit lopen op de uitslag we verloren dan wel de wedstrijd met jawel 8-2. 

Maar toch kunnen we terugkijken op een spannende en wat ik ervan vond, de beste wedstrijd die we tot nu toe hadden gespeeld. Gelijk bij de aftrap kregen we al een dot van een kans na een mooie combinatie kwam onze spits oog in oog met de keeper maar de bal werd even te zacht ingeschoten dat was wel jammer hoor. Ja, Ouderkerk was wakker geschud en zette tandje bij en moeten toch erkennen dat ze niet voor niets na 2 gewonnen wedstrijden op de eerste plaats stonden. Moesten echt alle zeilen bij zetten om de tegenstander van onze helft te weren. We verloren het op fysieke kracht zij waren wat dat betreft ver in de meerderheid.

Kwamen snel op achter stand weet niet meer of het nou 3 of 4 nul was toen we ons eerst doelpunt maakte. Damon wist al slalommend de bal over de doellijn te schieten en we hadden dit doelpunt zeker verdiend. Want ondanks de uitslag hebben we toch redelijk veel kansen gecreëerd.

Nogmaals Fysiek moesten we het gewoon afleggen. Kregen nog een vrije trap rand 16 meter, die werd er wel heel professioneel door Yoram in geschoten. We verloren de wedstrijd dan wel met 8-2, maar kunnen toch terugkijken op lekker gespeelde wedstrijd. Wij hebben er dan ook veel vertrouwen in dat we in de competitie een rol ven betekenis gaan spelen.

Zeker wil ik toch de scheidrechter even benoemen want dat was echt een Topper. We dachten eerst even dat onze Theo naar Ouderkerk was gekomen om te fluiten op afstand leek hij behoorlijk op Theo.  Scheidsrechter de heer R.A. Kops wat heeft U een fantastische wedstrijd gefloten.

Dat het een zeer sportieve wedstijd was voor beide partijen bleek uit het feit dat na afloop toen we nog even buiten zaten, de aanvoerder van Ouderkerk ons een kan bier namens hun team kwam brengen en hierbij ons bedankte voor de sportief verlopen wedstrijd tegen ons team. Mannen zaterdag gaan we beginnen met de competitie, we gaan er met zijn alle wat van maken. En jongens echt conditioneel moet het wel beter worden hoor, ja hoe ga je dat op lossen nou daar hebben wij een hele gemotiveerde Michel voor maandag en donderdag te vinden op het OFC-complex.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!