OOSTZAAN
tel. 075-6841668

JAMMER SLECHTE START IN BEKER TOERNOOI

OFC  O23-1---------RODA 23 RKSV  023-1   1-3

Onze eerste bekerwedstrijd helaas niet kunnen winnen van Roda 23 erg jammer. Daar we de laatste jaren altijd in de bekerwedstrijden als nummer 1 eindigde en door gingen. Zullen we nu zeker moeten proberen om de laatste 2 wedstrijden te winnen en afwachten wat de andere teams voor uitslagen neer zetten.

Ja onze tegenstander was een sterke tegenstander en over de hele wedstrijd genomen de betere ploeg. En dan te weten dat ze vorig jaar nog 4e divisie voetbalden nou mannen 1-3 verliezen is niet slecht hoor.

Kwamen 0-1 achter en redelijk snel werd het 0-2 nou dat gaat verkeerd aflopen. Maar we bleven positief en kregen loon naar werken, en maakte de aansluitingstreffer 1-2 verdien. Hoopte dat we op 2-2 zouden komen voor dat we de rust in gingen, maar nee dat lukte ons niet. In de rust even doorgenomen wat er fout ging en natuurlijk goed ging, ieder geval balverlies op het middenveld was toch een struikel punt we zouden proberen het middenveld beter te bezetten en hun opbouw verstoren.

Begin tweede helft het zag er goed uit en kregen nog wel kansjes maar we kwamen niet op gelijke hoogte. En toen kwam het te kort aan conditie om de hoek kijken, mannen we moeten toch hieraan gaan werken hoor. Oké moet gezegd we zijn ook pas 2 weken aan het trainen maar de trainingen kunnen wel iets beter worden bezocht we zaten erdoorheen en tegenstander maakte er 1-3 dat was ook de eindstand.

Al met al zeker niet ontevreden over de inzet van ons team, we gaan zaterdag weer vol goede moed lekker ballen. We hadden om diverse redenen 4 afzeggingen van ons team.

Maar wat fantastisch dat er 3 spelers met ons mee wilden doen. JUSTIN, CASPER EN KLAAS TOPPERS!!! Echt waar vond het super van jullie, dat jullie met ons mee wilden doen.

Yoram denkt dat hij volgende week als het goed gaat proberen mee te doen. Harstikkelijk leuk dat je aanwezig was. Melle op jou moeten we dacht ik nog 2 weken wachten hoop echt dat het korter duurt maar geen risico. Voetballen zonder scheidsrechter dat gaat slecht, maar bij OFC loopt een zekere Theo en 75 Jaar jong.

Theo je floot voor ons al een wedstrijd en gaat ook nog onze wedstrijd fluiten niet normaal wat een kanjer. En onze wedstrijd is zoals we van je gewend zijn weer prima gevloten, en dan praten over jongens van rond de 19/20. Niet de makkelijkste leeftijden, maar als de wedstrijd is afgelopen en alle spelers ook de spelers van de tegenstander naar je toe komen en zeggen goed gefloten scheids dan zegt dat genoeg.

Nou mannen hoop echt dat we de trainingen beter gaan bezoeken.