tel. 0229-240350

ONDANKS VERLIES EEN RUIME VOLDOENDE VOOR DE TWEEDE HELFT.

BLOKKERS  JO-23-1-----------OFC JO-23-1        5-2

Naar Blokkers afgelopen zaterdag waardeloos weer en toch wel eindje rijden. De verste uitwedstrijden hebben we nu gelukkig gehad. Misten 3 spelers 2 blessures en 1 speler door uitwisseling van school niet aanwezig.

Gelukkig van de week een nieuw lid erbij gekomen we heten Dani van hart welkom in ons team.    Dani wat ik zo heb gezien tijdens de wedstrijd, best goed jongen zeker een versterking voor het team. Geen uitgebreide warming-up deze keer onze trainer Michel kon niet aanwezig zijn bij de wedstrijd. En zo’n professionele warming-up als jij geeft dat lukt ons toch niet helemaal. Maar oké de spieren waren los en warm en daar gaat het toch om. Ja,ja, we spelen eerste klasse en dat is toch best zwaar, maar gelukkig is de inzet voldoende en we gaan er toch elke wedstrijd vol goede moed tegenaan, wat dat betreft jongens klasse hoor. Kregen geen grip op de wedstrijd tegenstander maakte goed gebruik van onze slordigheden. Keken vrij snel tegen een achterstand aan, ondanks dat wij toch enkele kansen creëerde. We misten scherpte in de afwerking van de kansjes, dat kan en moet beter hoor. De ruststand werd niet geheel terecht 4-0, verdienden toch wel doelpuntje.

In de rust alles op rijtje gezet en zouden tweede helft met zijn alle proberen om terug te komen in de wedstrijd. Groot compliment hoor mannen alles ging stukken beter inzet meer dan voldoende en gaven niks meer weg. Als je met 4-0 achterstand aan de tweede helft moet beginnen nou dan moet je karakter hebben om je op te laden. Jullie hebben laten zien dat, dat aanwezig is, genoten van de tweede helft KANJERS!!!
Gaven niks meer weg een loepzuivere voorzet van Jesse 1 en onze inval spits schoot de bal keurig in de hoek. We kregen vleugels tegenstander werd op eigen helft teruggedrongen, kregen nog meer kansen maar nee de bal wilde er maar niet in. Een niet geziene handsbal door de scheidsrechter maar wel door grensrechter van de tegenpartij en wat sportief van de grensrechter hij stak de vlag omhoog en we kregen de stafschop. Deze werd er door Jesse 2 perfect loeihard in geschoten 4-2.

Nou dat kon wel eens heel spannend gaan worden, zat er meer in? Natuurlijk gooiden we alles op de aanval. Daardoor kregen hun meer ruimte en brachten ze de eindstand op 5-2. Zaterdag tegen KGB nou met deze inzet en het vertoonde spel moet het zeker gaan lukken. De kanjer van de week is voor mijn MILO, je kon door werkzaam heden alleen de eerste helft mee doen. En dan voor een halve wedstrijd toch naar Blokker komen Toppie Milo!! Van de week gaan we lekker trainen en zaterdag gaan we de punten pakken.