BOVENKARSPEL
tel. 0228-513032

JA HOOR DE EERSTE OVERWINNING IS BINNEN.

KGB JO 23-1 --------------- OFC JO 23-1              3-4

Op naar KGB in Bovenkarspel gelijk de verst gelegen tegenstander uit onze poule.

Waren gewoon lekker op tijd reistijd goed ingeschat ED.

Onze trainer Michel kon er vandaag helaas niet bij zijn, de honneurs werden door Ed waar genomen. Wat zou het gaan worden na 3 achtereen verloren bekerwedstrijden, we wilden vandaag toch laten zien dat we toch echt wel een keer wilden gaan winnen ja toch.

De opening van de wedstrijd zag er niet echt hoop vol uit, we keken vrij snel tegen een 1-0 achterstand aan. Ondanks dat we zelf ook best goede kansen maar we kregen de bal er maar niet in. Het werd nog erger KGB liep uit naar 2-0, he zal toch niet gebeuren dat we helemaal worden afgedroogd. Maar we kregen steeds meer grip op de wedstrijd ons middenveld was in topvorm en door dat we niet de koppies lieten handen en mooi bleven combineren creëerde diversen kansen.

We kregen loon naar werken kwamen terug in de wedstrijd 2-1 en zeer verdiend 2-2 en alles lag weer open. Toch 1 minuut voor de rust wederom op achterstand 3-2 potverdorie. Begonnen sterk aan de tweede helft en wisten voor de tweede keer de achterstand weg te werken. Het werd 3-3 en dan maar met puntje terug naar Oostzaan? Maar 10 minuten voor tijd kregen we een strafschop mee. En die werd er superlekker in geschoten door Maxim, die daar door een hattrick maakte.

Maxim vond het heel belangrijk dat de gemaakte hattrick de boeken in moest met de vermelding de doelpunten 2,3 en 4. Bij deze genoteerd. Met nog ongeveer 7 minuten te spelen maakte de tegenstander het zo bont dat de scheidsrechter het wel genoeg vond zo. Mannen trots op jullie, wij gingen niet mee in het onsportieve gedrag van de tegenstander. Dus wij gingen naar Oostzaan met de verdiende overwinning op zak.

Wil Mac Weimar van JO 18-1 zondag heel erg bedanken dat hij met ons mee wilden doen Mac toppie man en goed gespeeld kerel. Michael nog zeer bedankt dat Mac met ons mee mocht doen. Mannen nogmaals een supergroot compliment voor jullie vertoonde spel en de 200% inzet Zaterdag thuis tegen Marken met het vertoonde spel en de inzet zoals vandaag dan moet het lukken. Na afloop gauw richting Oostzaan onze sponsor Mark Schurer had ons uitgenodigd om met zijn alle te gaan eten bij de chinees. En dat maakte deze dag als een dag om niet gauw meer te vergeten. Mark namens het team, trainer en leiders super bedankt.

En ja Opa en Oma Band zaterdag komt hij weer bij jullie eten hoor. Nou zaterdag tegen Marken we hopen dat er veel supporters het team komen aanmoedigen. Mannen laten we proberen indien het mogelijk is zoveel mogelijk te komen trainen van de week.