OOSTZAAN
tel. 075-6841668

SPANNENDE EN MOOIE WEDSTRIJD JO 23-1

OFC JO 23-1 ------------KGB JO 23-1       4-0

Ja dan eindelijk een zeer verdiende overwinning tegen KGB  4-0. Jongens het was fucking spannend gaat het vandaag lukken of toch niet. Maar eigenlijk gezien de inzet en het vertoonde spel kon het niet fout gaan. Uit net aan gewonnen met 3-4 dus het was zeker oppassen vandaag. Maar we wisten toch wel beetje hoe ze speelde, en hadden achterin beetje geschoven.

En dat pakte prima uit, hun snelle spitsen werden goed afgedekt. Kregen al snel in de wedstrijd de beste kansen, prima werk werd er verricht op het middenveld. Alleen de spitsen van ons stonden nog niet helemaal op scherp. Gelukkig maakten wij het eerste doelpunt wat we ook zeker verdienden. Maxim opende de score met een slim balletje, en stonden zeer verdiend op 1-0 voorsprong. Kregen toch nog meerdere kansjes maar zoals gezegd waren nog niet helemaal scherp genoeg voorin. Met een zeer verdiende voorsprong van 1-0 gingen we rusten. In de rust spraken we af gewoon op deze voet doorgaan en dan komen de doelpunten er vanzelf wel. En inderdaad wat in de eerste helft niet lukte, dat lukte onze spitsen nu wel wauw mannen dat was Smullen ja binnen 15 minuten 2 x scoren klasse hoor jongens en er kwam nog een doelpunt bij 4-0.

Yoram 2 x en Damon 1 x de einstand was dan ook 4-0 zeer maar dan ook zeer verdiend kanjers. Niet alleen wij hebben genoten van deze wedstrijd maar de vele supporters die er waren ook. Wat een heerlijk weekend na deze prachtige overwinning super trots op het hele team. Zaterdag tegen Marken jongens thuis verloren 0-7 dat gaat Marken niet meer lukken.

Dion super bedankt voor het invallen klasse gevoetbald kerel. Rene topman dat je door afwezigheid van Ed, wilde assisteren ondanks dat je zoon jarig was kanjer!! Onze scheidsrechter Theo die had even de spelers van KGB erop gewezen dat hij er niet van gediend was om allerlei vervelende woorden in het veld te horen. Theo was op de hoogte van de wedstrijd die we daar hadden gespeeld, en dat er toen wel heel vervelende dingen naar de scheidsrechter werd geroepen.

Het heeft geholpen de wedstrijd is zonder problemen en sportief verlopen. En Theo gezellig met de jongens na afloop biertje gedronken.

Dit was het dan weer mannen, blijf het herhalen kom als je kan lekker trainen.