MARKEN
tel. 0299-601268

WAT EEN MOOIE  WEDSTRIJD JONGENS.

MARKEN JO 23-1----------OFC JO23-1           4-1

Zo op naar Marken nou met gemende gevoelens thuiswedstrijd met 0-8 verloren.!!! Hoe zal het vandaag gaan kunnen we een vuist maken we zouden het wel zien. Onze keeper Jay was ziek, gelukkig hebben we Jesse 2 als reservekeeper achter de hand. Top hoor Jesse vroeg aan je of jij vandaag op doel wilden nou super reactie dat ga ik doen. Topper.

Michel en Ed wilden achterin met namen links- en rechtsback spelers neerzetten die aanvallend voor gevaar moesten gaan zorgen. We gingen het proberen met Maxim en Damon. Dat was een prima idee, boven verwachting pakte dat super uit genieten was het. Maxim en Damon wat een verrassing jongens of jullie al jaren op de positie voetballen. De opbouw vanuit achter liep als een trein, Marken kreeg geen enkel grip op de wedstrijd wij domineerden het spel, creëerden kansen en het hele team deed goed mee om er een wedstrijd van te maken. Kregen een vrije trap en we hebben een vrijetrappen specialist Yoram. Yoram wat ging de bal er mooi in man, zo daar stonden we gewoon met 0-1 op voorsprong. Met deze stand gingen we ook de rust in, die rust hadden we wel nodig want we voetbalde op een behoorlijk hoog tempo.

Alle koppies omhoog want iedereen voelde wel dat we met een super wedstrijd bezig waren. Er waren geen op of aanmerkingen konden alleen complimenten geven, waarschuwde wel dat Marken gelijk bij aanvang tweede helft druk zou gaan zetten. En dat kwam ook uit helaas gebeurde dat vrij snel onhoudbaar schot bracht de stand op 1-1. Dat was even een behoorlijke tegenvaller zeg. En even daarna door dat er niet voor een overtreding werd gevloten zelfs bal uit de handen van de keeper werd geschoten maakten zij er 2-1 dat was balen hoor. Rene die de tweede helft het vlaggetje overgenomen had van Ed probeerde de scheidsrechter ervan te overtuigen dat er wel degelijk een overtreding was gemaakt, scheidsrechter bleef bij zijn beslissing.

Eindstand werd uiteindelijk 4-1 gezien thuis verloren met 0-8 ja er zat meer in maar toch. Jongens vorige week al heel lekker gespeeld, maar deze wedstrijd was echt een klasse apart.!!!! We zijn deze wedstrijd in gegaan zeker niet met de gedachte worden we weer opgerold.

Dat alleen al is een groot compliment. Ed, Michel en Joop zien er ook uit naar wat jullie volgende gaan laten zien tegen Volendam.