OOSTZAAN
tel. 075-6841668

KEURIG REVANCHE GENOMEN TEGEN VOLENDAM.

OFC JO 23-1  -----VOLENDAM JO 23-1       4-3

Zaterdag 20 november de thuiswedstrijd tegen Volendam wat gaat het worden? De uitwedstrijd verloren we toen met 2-1 ben daar niet bij geweest. Maar had begrepen dat we eigenlijk de wedstrijd niet hadden hoeven te verliezen. Dat alleen al maakte er voor mij al een reuze spannende ochtend van. We gaan het beleven op naar het mooie OFC-complex met de kleding. Kleding fris en fruitig voor de mannen op volgorde aan de haakjes gehangen. Wauw hebben we ook nog gevoetbald jazeker, en wel wat fijn lekker op het A-veld. Team was niet helemaal compleet miste Yoram en Mik jammer mannen. Ons team is met 1 nieuwe speler uitgebreid Mounssif wilden graag weer bij zijn oude team komen voetballen. Mounssif van harte welkom bij je oude team.

We hadden er volgens mijn wel zin in om revanche te nemen tegen Volendam. Afgesproken om 15 minuten eerder te verzamelen en even alles door te nemen wat we gingen doen. Zo gezegd zo gedaan, allemaal positief dat beloofde wat we gaan het wel zien tijdens de wedstrijd. Michel compliment man alles uit de kast gehaald om er een professionele warming-up van te maken. Beginsignaal nou onbegrijpelijk volgens mij waren helemaal nog in de vrijdag avond roes, binnen 2 minuten of was het al 1 minuut hup de bal in doel ja van ons 0-1, dat kan niet jongens. Maar het was wel zo, oké wakker mannen gelukkig stond Jesse 2 op scherp en maakte er 1-1 van. Wedstrijd ging verder middenveld liet wel steekjes vallen het is wel de bedoeling dat we allemaal meedoen voor 100% en dat gebeurde niet door iedereen. We kregen 2 penalties die er heerlijk werden ingeschoten door Damon. De rust kwam in zicht was inmiddels 3-3 geworden.

Leider van Volendam had heel veel moeite met de beslissingen van de scheidsrechter Theo en dat mag, maar wilde niet meer aan de tweede helft beginnen ondanks dat er de spelers van beide teams heel sportief werd gevoetbald. Gelukkig door tussenkomst van Ed en Michel in gesprek met leider van Volendam en met onze scheidsrechter Theo besloten om de wedstrijd toch af te maken.

Was daar ook heel erg blij mee, Theo compliment voor het fluiten van deze ingewikkelde wedstrijd en je hebt toch weer laten zien dat je de wedstrijd probleem loos naar een goed eind hebt gefloten. En ja we hebben toch de 3 punten gepakt Damon niet egoïstisch net voor tijd heel slim balletje aan Mike en die prikte de bal er mooi in dat was de gelijk het winnende doelpunt. Lekker Mike.

Jongens heerlijke wedstrijd en een zeer verdiende overwinning proficiat.

Zaterdag zelfde inzet tegen Purmerend en we pakken de punten.