OOSTZAAN
tel. 075-6841668

EERSTE HELF SLECHT  TWEEDE HELFT STUKKEN BETER.

OFC JO -23-1 --------PURMEREND JO-23-1         2-5

Ja hoor, daar is dan toch weer een verslag van de JO 23-1. Excuses aan de vele honderden!!! vaste lezers van de verslagen van de JO 23-1 van OFC.

Heb samen met mijn vrouw even genoten van een vakantietje. Het wassen van de kleding dat konden we wel uit besteden maar het wedstrijdverslag dat lukte niet. Oké alle gekheid op een stokje, zaterdag waren we weer lekker aanwezig bij de wedstrijd.

Purmerend wat wisten we daarvan, een team wat altijd eerst klasse en hoofdklasse heeft gevoetbald. Dus dat het een geduchte tegenstander zou zijn ja dat konden we wel invullen. En inderdaad een behoorlijke sterke tegenstander, die het ons erg moeilijk maakte. We probeerden het wel maar de 100% inzet was zeker niet aanwezig dat moet wel hoor mannen. Het lukt echt niet om een vuist te maken als we er niet met zijn alle ervoor willen gaan. Dat bleek ook wel we werden helemaal vastgezet en hun supersnelle spitsen prikte de een na de andere erin.

We gingen de rust ook in met een 0-4 achterstand en dat hadden we toch wel aan ons eigen te danken. Dan probeerde onze trainer Michel in de rust even de puntjes op de i te zetten. Maar mannen we staan 0-4 achter en dan wordt er niet geluisterd en zitten jullie beetje te lullen over heel andere dingen dan over de wedstrijd vonden dat heel erg storend. Dat gaat niet meer gebeuren jongens, wij met zijn drieën zijn heel erg met het team bezig. Wij verwachten daar ook wat voor terug, natuurlijk lukt het niet altijd maar er moet wel inzet worden getoond en dat is lijkt mij niet te veel gevraagd.

De tweede helft was beduidend beter dan de eerste helft dat moet zeker worden vermeld. En dan laten jullie toch zien dat er een team staat dat best wel kan voetballen. Wisten toch ondanks de 0-4 achterstand 2 x te scoren wat dan toch wel een compliment aan jullie is dat we in ieder geval de koppies niet hebben laten hangen. Dus eigenlijk tweede helft met 2-1 gewonnen. Volgende week hebben we een vrije ronde, komt wel goede uit kunnen de blessures even hele. Justin bedankt voor het invallen klote man dat het maar voor 10 minuten was, hoop dat je weer snel hersteld van de Knieblessure. Ook Ben super bedankt voor het invallen wauw man lekker gekeept hoor!!

Onze leider Ed geveld door griep kon niet vlaggen. Maar Tom was bereid om die taak op zich te nemen toppie Tom!! Ook onze scheidsrechter Theo zoals we gewend zijn weer een puike wedstrijd gefloten. Was toch een  stevige wedstrijd maar ondanks dat verliep de wedstrijd onder jou leiding op rolletjes toppie Theo!! En mannen ja trainen dat is toch nog wel door school en werk een heet hangijzer hoe gaan we dat op lossen.