Jaar met winst afgesloten

OFC O23-1

5 - 3

Ilpendam JO19-1

Datum

18 december 2021 11:30

Scheidsrechter

Theo Smit

Accommodatie

Sportpark OFC
Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

HET JAAR  AFGESLOTEN  MET EEN MOOIE OVERWINNING

              OFC JO-23 ---------------ILPENDAM JO 19-1          5-3

Ja beste kerels het zit er alweer op gelukkig net nog even oefenwedstrijd kunnen spelen. Was een drukte van jawelste er werd een promotiefilm van ons team gemaakt. Dus de föhn, haargel, schmink, kammetje borsteltje enz., maar meegenomen want we wilden er toch wel gepikt en gedreven uit zien voor een eventuele carrière als filmster.

Vandaag tegen Ilpendam had op de app gezet dat het de 4 wedstrijd tegen hun was, maar het was de 5de in 4 seizoenen. We wisten er 3 van te winnen en 1 wedstrijd hadden we tegen hun verloren. Vandaag dus de 5de moesten wat schuiven onze keeper Jay was vandaag de filmproducent omgetoverd als Jay de Bont. Ryan op doel nou kan nooit goed gaan, dacht het team, oei Joop daar word je voor op afgerekend. Lange neus jongens Ryan wordt onze derde doelman wat een weelde zeg we hebben Jay als eerste doelman en Jesse Hottentot tweede doelman en Ryan wauw man wat lekker gekeept gewoon onze derde doelman is opgestaan.

Ilpendam gewoon een superleuk team om tegen te voetballen dat wisten we, en vandaag wederom hele fijne wedstrijd tegen dit team gespeeld, die ook al diversen jaren samen spelen,Top geregeld ED hoog tempo alle linies goed bezet met aan beide kanten lekkere stevige maar wel sportieve duels Damon opende de wedstrijd met een lekker rommel doelpuntje, en het begon te lopen creëerde mooie kansjes een fout in de achterhoeden van Ilpendam werd door Jesse 2 = Jesse Hottentot lekker binnengeschoten, even daarna vrije trap voor Ilpendam moeten wel opletten hoor werd heel snel genomen 2-1, maar we waren de betere ploeg mooie voorzet jaja van Milo en Damon beheerst ingeschoten 3-1. Ilpendam kwam op 3-2 werd toch nog even spannend maar Yoram maakte er 4-2 van. Tegenstander net nog voor rust 4-3. Na de rust een sterk Ilpendam maar we hielden stand. Wat dacht van die voorzet van Jay op maat neergelegd voor Moenciff en 5-3 dat was ook de eindstand we kunnen terugkijken op een heel goed met veel inzet gespeelde wedstrijd. Ook in deze wedstrijd heeft onze topper Theo laten zien dat hij met zijn 75 jaren nog best mee kan komen. Theo ons team is ook super blij met jou. Uit het team kwam ook de vraag om als blijk van waardering je een kerstpakket te geven en dat is ook gebeurd geniet er lekker van samen met Greet. We hopen dat je nog vele wedstrijden voor ons wil fluiten.

Na afloop nog lekker genoten van een hapje aangeboden door onze sponsor Mark Schurer namens de spelers, trainer en leiders bedankt. Onze Ed kon vandaag niet de hele wedstrijd aanwezig zijn maar Rene heeft ons weer uit de brand geholpen Rene weer super bedankt kerel.

Mannen wij hopen dat we toch weer in het nieuwe jaar weer snel kunnen trainen en wedstrijden gaan spelen.

Wil graag het team en de vele suppoters hele fijne feestdagen wensen en hopelijk tot snel weer op en rond de velden.   Opa Joop Collé                                                                                                                                                                                 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!