REDELIJKE START VAN DE VOORJAAR COMPETITIE   JO-23

OFC JO 23-1----------------BLOKKERS  JO 20-1           1-1

Eindelijk mochten we de wei weer in en dat was toch wel weer even wennen

Ons team was op 1 speler na helemaal compleet onze Mik was er helaas nog niet bij.

Maar Mik we vinden het wel super dat je toch elke wedstrijd er bij bent.Topper!!!

Met onze resterende 15 man gingen we proberen om de uitslag van 4 december 2021 te evenaren

Deze wedstrijd werd door ons gewonnen met 3-1 dus verwachtingen waren hoog gespannen.

Met 4 man op de reservebank begonnen we aan de klus.

Ja uiteraard lekker als je genoeg spelers hebt, maar onze instelling is dat iedere speler even veel

Wissel beurten krijgt als de andere tenslotte betalen we allemaal even veel contributie.

Ja en dan gaat dat weleens ten koste van het spel, maar we zijn geen selectieteam

Mannen konden wel zien dat het wedstrijdritme nog niet helemaal op peil is.

Tempo lag niet erg hoog hier en daar was de balcontrole toch niet optimaal.

De inzet was zeker aanwezig dat wel creëerde toch kansjes maar de afwerking moet wel beter hoor.

Middenveld was te vol voetbalde te kort op elkaar maakte te weinig ruimte.

Kwamen door een vrije trap door ja wie anders het was Yoram die de verdiende 1-0 maakte.

Maar het was van korte duur onze spelers stonden ver op de helft van de tegenstander ja en

Een afgeslagen bal en speler van Blokkers ging er vanaf eigenhelft mee van door.

En de verdediging van ons had het nakijken 1-1 geheel onnodig maar het gebeurde toch.

In de rust spraken we af dat meer ruimte zouden gaan creëren met name op het middenveld.

En eigenlijk ging dat wel lekker werden toch gevaarlijker en nog wat kansjes alleen die werden

Niet om gezet in doelpunten, ja die bal van Damon zat hij er nou in of niet in de eerste instantie

Noteerde onze scheidsrechter het als een doelpunt maar ruggen spraak met spelers die zijde dat

De bal niet geheel over de lijn was werd het doelpunt toch afgekeurd.

Nou met nog 5 minuten op de klok dachten we allemaal we gaan toch winnend van het veld af.

Mounsiff slalomde tussen verdedigers door en een op maat voor het doel, Ben volgende keer erin hoor!!

Mannen over het algemeen niet helemaal ontevreden maar dat we hadden moeten winnen daar

Zijn we het allemaal wel overeen, volgende week naar Castricum en dan gaan we er eens even tegen aan.

Nou onze scheidsrechter Theo was het fluiten zeker nog niet verleerd, Theo het was een behoorlijke stevig

pot, maar gewoon ondanks de vele opmerkingen van Blokkers supporters hoofdje koel gehouden.