OOSTZAAN
tel. 075-6841668

WAT EEN UITSLAG LIJKT WEL KORFBAL UITSLAG

OFC  JO23-1-------------VOLENDAM JO 23-2           10-2

Na diversen verloren wedstrijden vandaag weer eens ouderwets gewonnen. Ruim voldoende spelers 15 man iedereen was er op Mik na, we hopen dat je er weer snel bij bent.

Mannen het moet toch wel mogelijk zijn om op tijd te komen, 2,3,4,5, minuten enz. te laat komen. We spreken af dat we a.s. zaterdag er allemaal op de afgesproken tijd aanwezig zijn. Eerdere wedstrijden tegen Volendam 1x gewonnen en 1 x keer verloren. Dus twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

Wij hadden toch wel een stille hoop dat zij vandaag niet geheel fit aan de wedstrijd zouden beginnen. En inderdaad er waren vele spelers die de promotie van Volendam naar de eredivisie hadden gevierd en het leek wel of ze net van de dijk af kwamen. Maar ja dat was niet ons probleem, ze waren in ieder geval naar OFC gekomen.

We waren gelijk van de aftrap de betere ploeg veel balbezit en creëerde vele kansen. Slimme assist van Mike en Yoram lekker ingeschoten de 1- 0 stond op het scoren bord. Melle man je kan ook lekker koppen kerel hij zat er mooi in hoor 2-0. En Mike stond op de goede plaats maakte er 3-0 van. Volendam kwam even terug en we gingen de rust in met een heerlijke 3-1 voorsprong. De rust gebuikt om even alles op een rijtje te zetten. Ben zij ik maak gelijk na de rust een doelpunt en jawel wedstrijd was no geen minuut bezig en Ben scoorde. Volendam kon nog op 4-2 komen maar toen was het wel klaar met de vermoeide spelers.

Zeker na dat Damon een echte hattrick maakte man, man wat een klasse,5-2,6-2,7-2 het was toen zeker een gelopen wedstrijd. En Yoram prikte er nog ééntje in, Mounsiff ook nog ééntje de nummer 10 wat ook de laatste was werd door onze verslaapkop Jip heerlijk in geschoten. Een team op sleeptouw nemen vandaag gezien hoe belangrijk dat is, Yoram genoten van je.

Damon net voor de rust wat onenigheid, maar dat heb je prima opgelost voor je eigen. Mannen dit was even een lekkere opsteek voor het hele team we hadden dat nodig, zaterdag spelen weer thuis tegen Limmen en ja dat moet goed komen. Ed kon helaas door werkzaam heden niet aanwezig zijn, Casper super bedankt voor het vlaggen top!!

En de vele supporters fijn dat jullie er waren tot zaterdag allemaal.

Maar wat dacht je van onze Theo die voel een wedstrijd heel goed aan, tegenstander was al op de hoogte dat Theo de wedstrijd zou fluiten. En de leider van Volendam had zijn spelers er op gewezen mondje dicht. En dat was te merken ook

Theo weer een hele goede wedstrijd gefloten man, dat was ook de reactie van de leider en spelers van Volendam die je na afloop toch allemaal even kwamen bedanken voor het fluiten.