tel. 075-6841668

DAT WAS TOCH WEL EVEN GENIETEN VANDAAG

OFC JO 23-1 --------------VOLENDAM JO 23-2             11-1

Ja vandaag wederom tegen Volendam wat konden we verwachten?

Vorige wedstrijd gewonnen maar toen kwamen ze met kater van het kampioensfeest van hun club. Ed en Michel konden vandaag niet aanwezig zijn bij de wedstrijd. Maar Rene vader van Damon was bereid de coaching op zich te nemen. Rene moest wel toe geven dat om iedereen zoveel mogelijk te laten spelen het een hele toer was. Maar complimenten hoor bent er wel 2 uur mee bezig geweest alles prima gelukt. Zeker wil ik Vincent vader van Melle super bedanken voor het vlaggen toppie Vincent. Ja Ed en Michel doen dat elke week en met 15 spelers is het puzzelen.

De wedstrijd hadden we vanaf het begin geheel onder controle geen vuiltje aan de lucht. De ene na de andere kans werd er gecreëerd en wisten voor de rust er 5 te maken. Wat viel er in de rust eigenlijk te zeggen prima mannen gedaan wat er was afgesproken. Na de rust gelijk het weer op gepakt en binnen 2 minuten 6-0 het kon niet op. Volendam kwam na dat we op 7-0 stonden toch nog een keer voor ons doel en 7-1. Ja natuurlijk kan je het verwachten iedereen wilde zijn doelpuntje maken en dat gebeurde ook. Desalniettemin brachten de eindstand op 11-1 en gezien de wedstrijd uiteraard verdiend. Tegenstander was niet sterk maar wij hebben een goed gespeelde wedstijd laten zien. Goed blijven voetballen iedereen van uit positie gebald toppie hoor mannen.

Alleen 15 minuten voortijd een vervelende blessure van Damon wilde de bal uit koppen maar lichaam wilde door maar benen bleven staan. Damon heel veel sterkte laten we hopen dat het meevalt. Maxim en Robert gaan ons team verlaten. Maxim gaat in Engeland studeren Robert gaat verhuizen. Maxim en Robert bedankt voor jullie tomeloze inzet voor het team. Dit was onze laatste thuiswedstrijd die natuurlijk onder de vertrouwde leiding van Theo. Tot einde wedstrijd perfect is gefloten. Theo het hele team is ook bijzonder blij dat je indien mogelijk onze thuiswedstrijden wil fluiten en hopen dat je in het nieuwe seizoen ook weer onze thuiswedstrijden wil fluiten. En de grote fles Bacardi van de jongens die heb je zeker verdiend.

Nou beste kerels lekker weer een top zaterdag met jullie mogen mee maken bedankt mannen. En ja ook niet vergeten was van de jarig en dat waren jullie niet vergeten een heerlijke fles Southern Comfort en een fles wijn van jullie gekregen dank allemaal.