Foei mannen

OFC O23-1

2 - 11

Castricum FC O23-1

Competitie

1e klasse 02

Datum

2 april 2022 13:30

Scheidsrechter

T.H. Smit

Accommodatie

Sportpark OFC
Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

DIT MAG ECHT NIET MEER GEBEUREN MANNEN!!!

                   OFC JO23-1 ----------CASTRICUM JO23-1         2-11

Nou vandaag dan wederom moesten we voor de derde keer tegen Castricum. Uit wedstrijden eerste keer 5-2 verloren tweede keer 3-1 verloren. Vandaag mooie gelegenheid om nu thuis er een lekkere wedstrijd van te gaan maken. Dat we er zin in hadden nou tijdens het om kleden zag dat er nog prima uit. Maar het vervolg was zeer dramatisch, nog even dit nog even dat een waardeloze warming-up. Moet dit een revanche wedstrijd worden Poe had er net echt alle vertrouwen in. Maar ja je hoopt natuurlijk dat de mannen het in de wedstrijd toch wel zouden recht zetten.

En de eerst 15 minuten die waren gerust niet onaardig om te zien. Al gauw bleek dat Castricum naar Oostzaan was gekomen om te winnen gezien hun inzet. Keken als snel tegen een achterstand aan, en moet gezegd worden zij waren de betere ploeg. Door dat het achterin gewoon niet lekker ging, konden ze moeiteloos het ene na het ander doelpunt maken wat een gedoe zeg.

Gingen de rust in met een 0-5 achterstand gezien ons spel was dat nog terecht ook. Hé mannen als een van ons iets het over de wedstrijd wil vertellen, en jullie zitten er maar ongeïnteresseerd door heen te lullen komt dat wel superirritant over hoor. Laten we even niet vergeten dat wij er wel plezier in moeten blijven houden. Tweede helft kleine hoop dat we er nog iets van gingen maken, maar dat lukte ook niet. Jarno en Ben wisten allebei nog ééntje te scoren. Jarno wat super dat je even naar huis ging om je voetbalschoenen te halen, toppie man.

Eindstand echt niet te geloven 2-11 we spreken af dat dit eenmalig was. Onze BN’er scheidsrechter Theo was goed voorbereid op deze wedstrijd, maar ook de tegenstander Castricum had het interview van Theo gelezen wat Patricia wel heel professioneel heeft gedaan. Het heeft nog net niet de landelijke pers gehaald.

En als je als scheidrechter na afloop van de wedstrijd van de tegenpartij een biertje aangeboden krijgt dan denk ik je hebt het goed gedaan man, zijn spelers door het oog van de naald gegaan. Nou mannen niet zoals gewend een positief verslag, maar daar had ik ook geen rede voor.

Zaterdag tegen Limmen pakken we met zijn alle de draad weer op.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!