Lekkere wedstrijd

OFC O23-1

1 - 1

Limmen O23-1

Competitie

1e klasse 02

Datum

30 april 2022 12:30

Scheidsrechter

T.H. Smit

Accommodatie

Sportpark OFC
Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

LEKKERE WEDSTRIJD HOOR MANNEN.

 

                       OFC JO 23-1------------LIMMEN JO 23-1---- 1-1

 

Ja hoor hele team op Mik na compleet 15 man dus genoeg wissels. Jammer dat het op tijd komen toch nog wel een probleem is voor sommige spelers. We hebben dan ook besloten dat te laat komen wordt beloond met een halve wedstrijd wissel. Alle ruimte op de velden bij OFC waren met de 45+1 het enigste teams die voetbalden.

En ook nog lekker voetballen op het A-veld wat wil je eigenlijk nog meer. Veld indeler bij OFC bedankt namens ons hele team super bedankt. Ja we wilden graag van Limmen winnen en daar door plaatsje stijgen op de ranglijst. Tegen Limmen al eerder gespeeld na een 0-2 achterstand toch gewonnen met 5-2. Dus het kon best wel eens een leuke wedstrijd worden. Voor aanvang van de wedstrijd al twee supporters op de tribune dat was best grappig.

Eentje die kon ik wel komt bijna elke wedstrijd kijken dat is de vriendin van Yoram. De andere vroege supporter was een studiegenoot van Damon en Milo echt leuk dat jullie er waren. O, ja er werd natuur ook nog gevoetbald, eigenlijk kan ik daar kort over zijn en wel ik heb genoten. Ja echt waar gewoon een heerlijke wedstrijd gezien. Alle linies klopte er werd gewerkt inzet getoond. We waren aan elkaar gewaagt spel ging heen en weer, goed combinaties afwerking dat kon beter maar het was een superleuke pot om naar te kijken, en Opa Klaas de opa van Maxim merkte terecht op dat ons voetbal spel er behoorlijk op voor uit was gegaan.

We gingen rusten met een 0-1 achterstand de verhouding? Na de rust lekker mannen goed voetbal laten zien. Kregen we nog een strafschop maar helaas net op de paal. Ben had er al 30 genomen nog nooit gemist deze helaas ging op de paal. Maar even daarna prachtige assist van Ben op Dani en wauw man wat een doelpunt kerel.!!! Jongens vandaag een prima wedstrijd gespeeld compliment voor het hele team. Jullie prima wedstrijd gespeeld, maar we dacht je van de scheidsrechter ook onze kanjer Theo heeft ook deze wedstrijd wel weer even laten zien dat hij probleemloos op 75-jarige leeftijd gewoon even jullie kan fluiten. Nou we moeten nog maar even afwachten of jullie zo actief zijn op deze leeftijd.

Aan komende zaterdag geen wedstrijd, ook heb ik geen vriendschappelijk wedstrijd geregeld.

Waarom niet? ………

Groeten mannen  Opa Joop Collé.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!