Wederom geen geluk - OFC

Wederom geen geluk

Jong FC Volendam

2 - 0

OFC 1 (zon)

Jordi Blom (schot)
34'
Milan de Haan (schot)
77'

Competitie

2e divisie 2e divisie

Datum

15 oktober 2022 15:00

Scheidsrechter

S. Veekamp

Accommodatie

Kras Stadion
Sportlaan 10
1131BK
VOLENDAM
tel. 0299-369400

Wederom geen geluk voor OFC

OFC verloor met 2-0 van  Jong Volendam.  En net als voorgaande keren kreeg het team van trainer Pieter Mulders hierbij toch te weinig.  De Oostzaners spelen niet slecht alleen is het scorend vermogen onvoldoende en ook de factor geluk ontbreekt nog steeds.  Toch is er geen speler en geen echte fan die twijfelt of er voldoende kwaliteit in de selectie is.

OFC kreeg het eerste kwartier twee goede kansen.  Na ongeveer kwam Volendam op 1-0. Die tussenstand stond met de pauze nog steeds op het scorebord.  Volendam kwam in het tweede bedrijf direct onder druk te staan.  de sterk spelende Fouad Belarbi had pech dat twee goede inzetten geen doel troffen.  Daarna bleven de teams lange tijd aan elkaar gewaagd.  een kwartier voor tijd werd doelman Agyei voor de tweede keer verslagen en was het duel beslist.  

OFC is nog altijd de hekkensluiter in de Tweede Divisie. Komend weekend wordt er niet gevoetbald in deze divisie. Donderdagavond komt OFC wel in actie in de KNVB-beker. Het ontvangt in Purmerend, complex Purmersteijn, het roemruchte Sparta Rotterdam.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!