Jong Sparta te sterk

Jong Sparta Rotterdam

6 - 0

OFC 1 (zon)

Competitie

2e divisie 2e divisie

Datum

17 september 2022 17:00

Scheidsrechter

W.H. Kuijntjes

Accommodatie

Sportpark Excelsior Maassluis
Lavendelstraat 2
3142NC
MAASSLUIS
tel. 010-5911306

OFC  :  We blijven natuurlijk optimist

Oostzaan  -  OFC verloor met 6-0 van Jong Sparta.  Een nederlaag die volkomen terecht was.  Geen ramp want er zijn nog veel duels te gaan.  Wel moeten we in de komende  twee thuisduels respectievelijk tegen UDI 19 en Kozakken Boys absoluut punten gaan pakken.  De onderste plek van de Tweede Divisie voelt niet fijn en is ook helemaal niet nodig. En we blijven als spelersgroep, voetbalfans en voetballiefhebber natuurlijk optimist.

Soms moet je met een clubverslag kort zijn.  Tegen Jong Sparta in Maassluis werden we geconfronteerd met een te sterke tegenstander.  Trainer Pieter Mulders had vooraf wel gelijk dat het vreemd is dat je bij Jong Sparta nooit weet met wie je te maken krijgt.  Doen er veel spelers uit het eerste mee of zijn het talenten uit de A1.  Hopelijk gaat de KNVB om competitie vervalsing tegen te gaan de regels op dit gebied wat duidelijker maken.  Afgelopen zaterdag moest OFC al na een kwartier accepteren dat het een nare middag zou worden, het stond toen al 3-0.  Voor rust kwam daar nog een treffer bij. In de tweede helft moest de achterhoede van OFC nog twee keer capituleren.  Alle spelers waren onder hun gebruikelijke niveau gebleven en dat is jammer. Ze kunnen zoveel beter!

Mulders is ervan overtuigd dat zijn team tegen UDI komende woensdag 21 september beter voor de dag zal komen.  De wedstrijd wordt gespeeld bij OSV en start om 20.00 uur.  Drie dagen later komt Kozakken Boys naar de Twiskeweg. Zaterdag 24 september om 15 uur.  Komt allen  want de spelers groep heeft extra steun nodig.      

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!