Goede start. - OFC

Goede start.

OFC O23-1

4 - 0

Volendam (rkav) O23-5

Competitie

1e klasse 02

Datum

4 februari 2023 12:00

Scheidsrechter

T.H. Smit

Accommodatie

Sportpark OFC
Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

LEKKER BEGIN VAN DE VOORJAARSREEKS MANNEN.

                              OFC  23-1 ------------- VOLENDAM  23-5        4-0

Dan eindelijk weer lekker de wei in en daarbij ook prachtig weer. We hadden redelijk wat afzegging van spelers, maar Michael heeft ons uit de brand geholpen. Bram en Boris mochten met ons mee spelen en genoten van de twee broers. Goed ingevallen jongens prima wedstrijd gespeeld dank namens het hele team.

Michael topman reuze bedankt voor de spelers. Robert oud-speler van ons was er ook weer bij lekker bezig man. Al met al voldoende spelers daar we iedereen even veel willen laten spelen            Ja tenslotte betalen we allemaal even veel contributie het wisselen van de spelers was een wiskundige uitdaging geworden, toch redelijk gelukt.

Volendam fysiek sterke ploeg stevig voetbal tegen de grens van het toelaatbare aan. Maar onze mannen kunnen tegen een stootje, en gaven ze geen ruimte denk dat we zeker 80% bal bezit hadden, wij waren constant rond het strafschopgebied te vinden. Door deze druk kregen we toch wel enkel kansen maar nee we waren niet scherp genoeg. Kregen strafschop kei en keihard ingeschoten maar op de lat geen geluk Kevin. In de rust even alles besproken wat er goed en fout ging, we waren het er wel met zijn alle overeens dat we wat minder de lange bal moesten hanteren.

Zogezegd zo gedaan en Justin goed werk man als een generaal het team aansturen toppie kerel. Ja hoor dan toch eindelijk de verlossing Mounsiff aan de bal en daar was de 1-0 dik en dik verdiend. Daar bleef het niet bij Mounsiff wist er nog 2 x te scoren een heuse hattrick was een feit.

Kevin maakt op het einde van de wedstrijd er nog 4-0 van. Mannen we kunnen terugzien op een hele goede wedstrijd met heel veel inzet goed voetbal en gevoetbald als een team. We gaan er voor mannen hebben het team ervoor, en de eerste stap is gezet. Een leuk detail voor aanvang van de wedstrijd kwam onze scheidsrechter Theo in de kleedkamer wilde de jongens toch nog even bedanken voor het kerstpakket wat hij van het team had gekregen.

Nou vandaag moest je aan de bak je had je handen vol maar we hebben echt bewondering voor je hoe jij het toch weer voor elkaar krijgt zelfs tegen Volendam en dan praten we over jongens van zo rond de 20. En er werd flink gestreden, maar de wedstrijd liep niet uit de hand. Toppie Theo!

Vandaag prachtig gezicht veel supporters is voor herhaling vatbaar hoor. Mannen zaterdag  gaan we naar Fortuna Wormerveer wedstrijd begint wel beetje laat 16.45 uur maar we gooien de beuk er in.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!