1521EC
WORMERVEER
tel. 075-6283970

FORTUNA-WORMERVEER JO-23---------OFC JO-23.        3-0

Wat een tijd zeg 16.45 uur aanvang wedstrijd en dat in de winter. Maar we waren er en hadden er behoorlijk zin in zeker na de mooie overwinning van vorige week. Ruim voldoende spelers dus het was weer een behoorlijke rekensom om de speel minuten zo goed en zo kwaad mogelijk te verdelen onder de spelers maar dat is toch weer best gelukt.

Werd al snel duidelijk dat Fortuna een sterke tegenstander was. Zij speelden met een behoorlijk hoog tempo en daarin schoten wij te kort. Ons tempo was aan de lage kant, het kaatsen dat kon zeker beter liepen beetje achter de feiten aan. En toch we hebben er zeker een wedstijd van willen maken daar lag het echt niet aan. We hadden gewoon beetje pech want er werden toch wel wat kansjes gecreëerd. Tegenstander maakte 1-0 oké niks tegen in te brengen, het werd stilaan schemerig maar er was nog voldoend zicht om te zien dat er hands werd gemaakt door Fortuna, bal had wel op de stip gemoeten, maar hier ging de scheidsrechter toch even de mist in. VAR helaas vandaag niet aanwezig. Na wederom een bal aangeraakt met de hand van tegenstander waar niet voor werd gefloten. En hieruit scoorden ze 2-0 eindstand werd 3-0. We verdienden meer. Zeker in de laatste 20 minuten nog goede kansen afgedwongen maar helaas. Mannen wat wel heel erg positief was, is dat er tot de laatste minuten van de wedstrijd is gestreden. Al met al was het toch een aantrekkelijke spannende wedstrijd inzet voldoende en hard gewerkt.

Jordy bedankt dat je ondanks je behoorlijk gehavende neus op doel wilden Toppie man. En Jesse wat super kerel vrijdagavond nog in Oostenrijk en toch op tijd voor de wedstrijd Toppie man. Ondanks dat we de wedstrijd op een rottijd moesten spelen waren er toch nog heel wat trouwe supporters naar Wormerveer gekomen echt harstikke super bedankt voor jullie komst.

In de eerstvolgende competitiewedstrijd pakken we gewoon de draad weer op. Ondanks dat we de wedstrijd verloren hebben ben ik zeker niet ontevreden.

De opkomsten op de trainingen zitten in een stijgende lijn mannen volhouden mannen.