Zuideinde 150
1551EM
WESTZAAN
tel. 075-6353266

OFC won met een 10-2 zege van vvv Westzaan OJ11-1. Scheidsrechter was misschien geschrokken van onze kwaliteit en heeft per ongeluk 2 - 9 ingevuld.
We speelden gedreven en speelden goed over. Het zonnetje kwam door en na een mooie combinatie van Marley, Sydney en Milan viel daar dan het eerste doelpunt voor ons.
Dit wisten wij uit te breiden tot 3-0 in deze combinatie. Voor rust was de stand uiteindelijk 5-1 na een paar geweldige reddingen van Dexx.
Na de rust zetten we goed door met nog een paar onderscheppingen op het middenveld van Stef en Finn en bouwden we de voorsprong uit tot een 10-2 overwinning.

OFC ik ben super trots op jullie ga zo door!!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!