OOSTZAAN
tel. 075-6841668

MOOIE SPANNENDE WEDSTRIJD.

OFC JO-23-----------KGB JO-23       4-1

Ja hoor gelukt om drie puntjes in deze thuiswedstrijd binnen te halen. Bijna iedeeereen op tijd aanwezig zelfs Dani lukte het om maar 5 minuutjes later aanwezig te zijn. Moest nog wel eventjes in de kleedkamer zijn bordje met Brinta pap op eten.

De warming-up eigenlijk niet echt gelukt er was ook geen ruimte op de velden. KGB pittige tegenstander die ook naar Oostzaan was gekomen op de punten binnen te halen. En ondanks dat wij echt over de hele wedstijd zeker 70% bal bezit hadden en veel kansen zeg maar gerust heel veel kansen wisten te creëren, kregen we die kloten bal maar niet over de doellijn. Dan gebeurt het toch daar kwamen 2 spelers van KGB die zomaar door konden lopen zonder opgemerkt te worden en geheel tegen de verhouding in stonden we 0-1 achter lekker dan.

Oké rusten koppie thee erbij, even lullen wat we zouden gaan doe in de tweede helft. Wat er besproken is houden we geheim want het heeft wel vruchten afgeworpen. We kregen een vrijetrap op ongeveer 23 meter van het doel. We hebben een vrije trappen specialist Yoram maar die zat even op de bank. Maar hebben vandaag gezien dat Justin ook een specialist is in het nemen van vrije trappen, Wauw Justin wat een beauty onderkant lat lekker 1-1.

Ja Opa Caldenhove je was behoorlijk trots op je kleinzoon merkte ik en terecht hoor. Het kon niet op even daar na neefje van Justin, Milo balletje aan de voet metertje of 30 vanaf doellijn. Milo man wat een schot keeper geheel kansloos en 2-1, ja heb het je nog een keer zien doen een jaartje of 2 geleden en toen was de afstand nog iets groter. En wat in eerste helft niet lukte, lukte nu gelukkig wel ook Mounsiff wist het doel weer te vinden en ook Jay wie anders pakte zijn doelpuntje weer mee. Lekker Jay en Mounsiff.

Mannen jullie hebben ons niet teleurgesteld, echt een heerlijke wedstrijd gezien van jullie. En dat vonden de vele trouwe supporters ook. Ja onze scheidsrechter Theo die had het toch wel moeilijk in de tweede helft, tegenstander kon slecht tegen hun verlies, en begonnen vervelend te voetballen ook een schop geven schroomde ze niet. Maar Theo laat ze eigen niet piepelen en sprak ze even toe. En hield alles onder controle. Ja je had het moeilijk maar zoals altijd toch ook weer complimenten na afloop van de tegenstander. Vincent bedankt voor het vlaggen kerel.

Zaterdag naar Volendam mannen en we gaan er weer met vol goede moed tegen aan.