VOLENDAM
tel. 0299-364164

TOP MANNEN GAAT GEWOON LEKKER

VOLENDAM JO-23----OFC JO-23         1---3

Ja daar gingen we dan naar Volendam niet over de dijk slenteren maar om te voetballen. Lukte niet iedereen om op de afgesproken tijd daar aanwezig te zijn weg afgesloten bij Monnickendam oké dat kan natuurlijk gebeuren we zijn niet boos hoor jongens. Even melden bij wedstrijdsecretariaat werd herkend door scheidsrechter die ons vorige keer had gefloten, zij jammer moet jullie deze keer niet fluiten vonden wij eigenlijk helemaal niet jammer.

Natuurlijk geen veld over om warming-up te doen, dus maar een beetje kloten langs het veld. Er stond een fucking harde wind over het veld maar ja daar konden wij ook niks aan doen. Ed en Mik ook weer veilige terug van skivakantie gezellig weer aanwezig. We begonnen eerste helft met de wind tegen ja was echt gas geven tegen de wind in. Tegenstander bakte er niet veel van we waren absoluut de beter ploeg alleen scoren lukte niet. Hoopte maar dat we de nul konden houden en na de rust het windje mee voordeel zouden uit buiten en inderdaad dat gebeurde ook, mooie assist van Jay en die werd feilloos door onze Ben ingekopt.

Ja hoor wisten al dat we beschikte over 2 vrije trappen specialisten en een afstandsschot specialist te weten Justin en Yoram voor de vrije trappen en Milo voor de afstanden. In deze rij specialisten kunnen we nu een kopbal specialist toevoegen, Ben van harte welkom man. Ja Ben heeft vandaag even zijn kopie laten zien 2 keer raak met je kop. Mag  onze keeper Jesse Hottentot zeker niet  vergeten lekker jongen nog maar 2 doelpunten tegen. Eigenlijk met de stand 1-1 op het scoreborden nog 15 minuten te spelen dacht ik we gaan met 1 Punt terug naar Oostzaan. Maar nee hoor Ben maakte dus die 1-2, En in de laatste minuut dan kreeg Mounsiff in de laatste minuut de bal over de lijn en bracht de verdiende einstand op 1-3.

Mannen ondanks het klote weer een hele fijne wedstrijd gespeeld complimenten voor het hele team. Zaterdag tegen de bovenste bij winst staan we op gedeelde eerste plaats alleen is hun doelsaldo beter, moeten met 6-0 winnen dan staan wij boven aan. We gaan gewoon alles eraan doen om te winnen, en hopen dat zij daarna nog puntje laten liggen. O ja, de supporters die ook naar Volendam waren afgereisd, geloof het of niet allemaal van het vrouwelijk geslacht bedankt voor jullie aanwezigheid. Wat een filmsterren hé die jongens. Oké dit was het dan weer op naar zaterdag.