Door in de beker - OFC

Door in de beker

OFC O23-2

7 - 1

Ilpendam O23-1

Competitie

O23 beker poulefase Groep 2 35

Datum

16 september 2023 11:45

Scheidsrechter

T.H. Smit

Accommodatie

Sportpark OFC
Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

                                      JA GELUKT WE GAAN DOOR IN DE BEKER

                                        OFC JO 23-2----------ILPENDAM JO 23-1

                                                        UITSLAG    7-1

Ja hoor gelukt nummer 1 te worden in de bekerwedstrijden poule, maar ook net aan hoor. Blokkers kwam 2 doelpunten te kort om ons in te halen zij hadden zelfde aantal wedstijd punten. Waren allemaal lekker op tijd snel om kleden en begonnen aan de warming-up. En dat we er opgebrand waren om door te gaan in de beker was zichtbaar de wedstrijd begint al bij de warming-up en ja dat was te zien iedereen deed goed mee.

Ilpendam voor ons geen onbekende tegenstander al eerder tegen gevoetbald is een goed team. Maar op dit moment draait ons team heel behoorlijk en hadden alle vertrouwen in de jongens Dat ze vandaag weer alles eraan zouden doen om er een wedstrijd van te maken. Nou en dat is ze ook goed gelukt, ondanks de hitte een fantastische inzit ja zeker 200% TOPPIE. We kwamen redelijk snel op een 1-0 voorsprong, snel stonden we weer gelijk even concentratie weg. Tegenstander had slimme snelle spitsen dat was toch wel op letten geblazen. Onze verdedigers zetten een tandje bij dat was een heerlijk gezicht, dat was genieten van jullie.

Middenveld deed ook goed mee de opbouw was prima in orde creëerde genoeg kansen. En ja onze spitsen kregen de doelrijpe kansen op een presenteerblaadje. Maar ze moeten dan nog wel verzilverd worden, en daar hadden ze geen moeite mee hoor. De eindstand werd 7-1 en dat was ook wat we verdiende echt een heerlijke wedstrijd mannen. We gaan dit vast houden mannen we kunnen het. Zaterdag spelen we de eerste wedstrijd voor de competitie met deze inzet ben benieuwd.

Vader van Twan bedankt voor het vlaggen, onze Ed was nog even op vakantie zaterdag is Ed er weer. Theo onze scheidsrechter, vorige week was ik niet bij de wedstrijd, maar kreeg te horen van het team dat ze hoopte dat je vandaag weer zo zou fluiten als vorige week ze waren het er allemaal overeens. 

Top gefloten!!! En vandaag wederom weer een puike wedstrijd gefloten. Ja 77 jaar en dan deze presentatie leveren wauw man. Nou dus zaterdag gaan we met de competitie starten spelen een halve competitie. 9 wedstrijden en prima loting 5 thuis en 4 uitwedstrijden lekker.

Als het lukt met school of werk probeer te komen trainen.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!