Monster uitslag - OFC

Monster uitslag

Nieuw West United SV O23-1

0 - 21

OFC O23-2

Competitie

O23 beker poulefase Groep 2 35

Datum

2 september 2023 12:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Eendracht
Bok de Korverweg 12
1067HR
AMSTERDAM
tel. 020-6137323

                          21 DOELPUNTEN WAT EEN BEGIN VAN HET SEIZOEN!!!

                          NIEUW WEST UNITED SV  O23-1 --- OFC O 23-2

                                                            UITSLAG   0-21

Ja U leest het goed er werd maar liefst 21 keer gescoord. Maar was ook een tegenstander die er echt niks van bakte waren net begonnen met voetballen. Vorig jaar waren we JO 23-1 zijn nu voor dit seizoen om gedoopt naar JO 23-2.

Gingen naar Nieuw West United SV tegenstander waar we nog nooit tegen gevoetbald hadden. Was een bekerwedstrijd dus zullen ook niet meer tegen hun voetballen. Er zijn enkele jongens uit ons team van vorig seizoen verdwenen door school niet meer te combineren, 3 jongens zijn in een ander team gaan voetballen.

We hebben 4 nieuwe spelers er bij gekregen Harley, Niels, Twan en Kasper. Kasper was er vandaag nog niet bij maar eerstvolgende wedstrijd is hij van de partij. Harley, Niels en Twan moeten nog even wennen aan ons team maar jongens lekker gevoetbald. Met deze inzet mogen jullie blijven hoor. Michel en ik we waren best tevreden over jullie. De wedstrijd eigenlijk helemaal niet spannend we beschouwen het maar als een veredelde training. Nee echt de tegenstander kon er niks van, maar ondanks het grootte verlies bleven ze heel sportief.

Jongens we moeten er wel vanuit gaan dat we echt wel gelijkwaardig en sterke tegenstanders krijgen. Om daar resultaat tegen te boeken is het toch wel belangrijk om te komen trainen. Ja ik ga de doelpuntenmakers vermelden hoor, dit op uitdrukkelijk verzoek van de makers Jesse Schreuder 5, Yoram 5 ,Jay 4, Jip 3, Robert 2, Jesse Hottentot 1, en Harley 1.

Wil nog Robert en Jip heel erg bedanken voor het invallen super mannen. Nou mannen de kop is er af, zaterdag tegen de Blokkers we gaan er tegen aan hoor. Ed hoop dat je er zaterdag weer bij bent heb je gemist. 

Opa Joop Collé

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!