Jammer - OFC

Jammer

OFC O23-2

2 - 3

HBOK O23-2

Competitie

1e klasse 03 (NJ reeks, halve competie)

Datum

30 september 2023 14:30

Scheidsrechter

T.H. Smit

Accommodatie

Sportpark OFC
Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

                           NIET GELUKT OM DE 3 PUNTEN TE PAKKEN.

                                 OFC JO 23-2 ------------HBOK JO 23-2

                                                UITSLAG 2-3

 Jammer mannen dat we vandaag de mooie ongeslagen reeks niet hebben kunnen voortzetten. Of er een overwinning in zat ja ergens wel, maar HBOK was een behoorlijk tegenstander. Denk dat we wel iets meer kracht hadden moet bij zetten om de tegenstander onder druk te houden. Over de hele wedstrijd gezien hebben we best hele goeie momenten gehad. Maar dat hadden er meer moeten zijn alleen dat gebeurde niet.

We verloren op het middenveld te veel en de lange ballen kwamen ook niet lekker aan. HBOK loerde op kansen en benutten er daar ook één van en ja helaas 0-1. Nog niks aan de hand hoor want Robert tikte de bal lekker over de doellijn, na vrije trap van Yoram. Stonden weer gelijk en met die stand even koppie theedrinken, even babbelen hoe zouden proberen om de wedstrijd meer neer ons toe zouden trekken. En ja hoor begonnen sterk in de tweede helft werden kansje gecreëerd zag er spannend uit.

Kregen een strafschop mee en ons goudhaantje Yoram loepzuiver in de hoek 2-1. Konden we dit volhouden helaas niet het werd toch weer gelijk, en het werd zelfs 2-3. Denk dat we puntje hadden verdiend of toch niet??? Mannen de wedstijd was best het aankijken waard, we waren teleurgesteld, maar er waren best wel goede spel momenten in deze wedstrijd.

Harley, Jordy Kasper, Niels en Twan dit seizoen bij ons in het team gekomen, jongens lekker hoor. Complimenten voor alle 5 jullie passen je heel goed aan TOP MANNEN. Onze scheidsrechter Theo van de week 77 jaar geworden heeft de spelers en de leider van HBOK een onvergetelijke middag bezorgd. Nog nooit eerder meegemaakt dat de tegenstander en leider de scheidsrechter zo overspoelde met complimenten over het fluiten van deze wedstrijd.

Nou daar kunnen we ons helemaal bij aansluiten, wat heerlijk gefloten toppie THEO. Jongens zaterdag een behoorlijke tegenstander, maar we gaan voor de winst.

Opa Joop Collé

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!