Spannende wedstrijd - OFC

Spannende wedstrijd

OFC O23-2

2 - 1

KFC O23-2

Competitie

1e klasse 03 (NJ reeks, halve competie)

Datum

11 november 2023 14:30

Scheidsrechter

T.H. Smit

Accommodatie

Sportpark OFC
Twiskeweg 8
1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

                 WAUW WAT EEN HEERLIJKE SPANNENDE WEDSTRIJD

                                OFC JO 23-2-----------KFC JO 23-2

                                                        2 – 1

Dat kwam lekker uit eindelijk een dag zonder regen en wij mochten vandaag voetballen lekker. KFC was onze tegenstander vandaag voor ons een onbekend team nog niet tegen gevoetbald. We waren nieuwsgierig of het net zo’n lekkere wedstrijd zou worden als vorige wedstrijd. Goede peptalk van Michel en Ed voor de wedstrijd nou dan moet het toch wel lukken. De warming-up daar was niks op aan te merken allemaal serieus goed bezig prima mannen. Volgens mijn liep alles zoals we graag wilden, en dan was het wachten op het fluitje van Theo.

En ja hoor we begonnen veel belovende gelijk druk gezet niet alles lukte maar dat kan ook niet. Voldoende bal bezit, de opbouw vanuit achter daar moeten we meer gebruik van maken jongens. Via een mooi genomen corner werd de bal door Twan keurig strak ingeschoten mooi man 1-0. We creëerden nog wel kansjes maar moesten wachten tot 5 minuten voortijd om de 2-0 te maken. Yoram stond op de goede plaats en volgens mijn zijn eerste doelpunt met zijn rechter poot zo 2-0. Deze stand was ook waar we recht op hadden, hard werken en met vlagen goed voetbal.

Tijd voor wat te drinken, in de rust alles even op een rijtje gezet laat tegenstander niet in hun spel komen en zorgen dat ze niet gelijk scoorden en dat lukte tot 20 minuten voor het einde. Ze kwamen terug om 2-1 en toen werd het wel reten spannend hoor niet normaal zeg. Maar we hebben Jordy onze kanjer op doel staan jongen wat heb je een fantastische wedstrijd staan te keepen man groot compliment hoor. Even voor de statistieken je bent op één na de minst gepasseerde keeper de  jij -9, de nummer 1 heeft -8 maar wel één wedstrijd minder gespeeld. Laten we ook onze verdediging niet helemaal vergeten doen het ook prima hoor. Maar uit eindelijk komen de tegenstanders jou als laatste tegen, Jordy super trots op je kerel. Dan gelukkig het eindsignaal van onze wijd bekende scheidsrechter Theo die het nog behoorlijk moeilijk kreeg op het einde van de wedstrijd. Maar natuurlijk wist hij de wedstrijd tot een goed einde te leiden. Je maakt het altijd spannend maar het komt altijd weer goed lekkere wedstrijd hoor Theo.

Quinten bedankt voor het mee doen het was even wennen maar lekker gevoetbald man. Nou zaterdag naar Real Sranang de nummer 2 in de poule we gaan er voor mannen. Hoop dat de keuken daar open is lekker roti of broodje bakkeljauw of pom. Dit was dan weer jongens als het lukt lekker trainen en dan zaterdag volle bak.

Opa Joop Collé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                        

                                               

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!