Jammer! - OFC

Jammer!

Real Sranang sv. O23-1

7 - 2

OFC O23-2

Competitie

1e klasse 03 (NJ reeks, halve competie)

Datum

18 november 2023 12:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Middenmeer
Radioweg 67
1098NG
AMSTERDAM
tel. 020-6332935

                          WAT JAMMER MANNEN NIET GELUKT

                       REAL SRANANG JO 23-1-----OFC JO 23-2              7---2

Nou op naar Amsterdam altijd rot om in Amsterdam een wedstrijd te voetballen. Kan je, je auto kwijt zo ja wat zijn de parkeerkosten nou die waren niet misselijk hoor. Gewoon € 3,90 per uur is absurd voor een sportwedstrijd is echt van de gekke.

Real Sranang nog niet eerder tegen gevoetbald stonden net boven ons in de poule. Michel wilde uiteraard een lekkere warming-up doen met de jongens. Maar daar was zo goed als geen ruimte voor helaas. We zagen wel toen de wedstrijd begon dat we het behoorlijk zwaar zouden krijgen. Inderdaad was een team wat goed op elkaar ingespeeld waren en fucking snelle jongens. Ondanks dat ja hoor kregen een vrijetrap elke week moet ik het weer vermelden gelukkig maar. Overduidelijk wie die gaat nemen en ook deze keer weer achter de bal Yoram en boem 0-1.

Lekker begin en even later zelfs 0-2 Eduward slim ingeschoten man. Zal het dan gebeuren om hier de 3 punten mee te nemen naar Oostzaan? Dat was even schrikken voor de tegenstander waren, dat merkte je niet gewend om tegen een achterstand te voetballen en helaas pakte ze de aansluiting en maakte zelfs net voor de rust gelijk.

We verloren het op het middenveld konden geen echte vuist maken dat moet wel wat beter hoor. Tweede helft zeker de eerst 20/25 minuten goed voetbal kansen werden er gecreëerd en tot twee keer toe bijna, maar ja bijna is niet helemaal . En toen er 3-2 en heel snel 4-2 werd gescoord was een gelopen wedstrijd voor hun. De uitslag was dan wel 7-2 maar we hebben zeker een ruime voldoende gehaald kwamen gewoon iets te kort nou dat kan ook gebeuren. Wij waren best tevreden over het spel en zeker de inzet.

O ja Michel over het wissel van de spelers best tevreden gaat steeds beter vandaag een 9.4 score. Na afloop toch even lekker Surinaamse broodjes gegeten dat was ook niet verkeerd. Kasper topman dat je er toch bij was, hopen dat de operatie snel gaat gebeuren en spoedig herstelt. Harley en Mike wie weet a.s. zaterdag even kwartiertje proberen? Jongens hoop dat we er allemaal zaterdag weer bij zijn. Jongens heel veel plezier vrijdag bij het BIERFEEST.

Maar een oud gezegde luid-- s ’nachts vissen, s ‘ochtends netten drogen.

Opa Joop Collé

 

 

 

 

 

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!