JO11-1 kampioen fase 3 - OFC

JO11-1 kampioen fase 3

22 februari 2023 9:00


Wederom zijn onze mannen van de JO11-1 kampioen.

Na een 2e plaats in fase 1 en het prachtige kampioenschap in fase 2 is de O11-1 van OFC in fase 3 wederom ongeslagen kampioen geworden.

Zaterdagochtend 18 februari stond de laatste wedstrijd uit fase 3 op het programma thuis tegen ASC De Volenwijckers O11-1.

Beide ploegen stonden op een gelijk aantal punten dus een echte kampioenskraker op de zaterdagochtend. De winnaar is kampioen.

Met de uitstekend leidende scheidsrechter Arthur Bosch werd het een ware voetbalshow van de mannen van de O11-1.

OFC kwam al snel op 1-0 voor. Kay zette sterk door en gaf de bal op Jesse die met een mooie dropkick scoorde.

Het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van De Volenwijckers. Deze kwamen niet aan voetballen toe omdat de verdedigers Thom, Dex, Kevin en Kay samen met de middenvelders Enzo, Daymian en Jay er bovenop zaten.

De voorhoede met Dion Roersma, Dion de Bruin en Jesse zette zo goed druk dat De Volenwijckers er niet uit kwam.

De 2-0 viel door een goed genomen corner van Daymian. Deze werd kiezelhard onderkant lat binnengekopt door Dex. Uit een vrije trap verdiend door Dion de Bruin, schoot Daymian van 20 meter de 3-0 in de kruising.

In de 2e helft werd uit een mooie OFC aanval door Enzo de 4-0 binnengeschoten. Vlak voor tijd werd het ook nog 5-0 uit een prachtige steekbal van Jay die koelbloedig door Dion Roersma werd binnengeschoten.   

De 3 kansen die De Volenwijckers over de gehele wedstrijd hebben gehad werden vakkundig gestopt door de geweldig keepende en goed meevoetballende Stan.

Een dik verdiende 5-0 overwinning was een feit. De scheidsrechter floot af waarna het kampioenschap dolblij gevierd kon worden door de boys!

Ongeslagen kampioen in fase 3 van de Hoofdklasse M met 15 punten uit 5 wedstrijden. Alle wedstrijden werden gewonnen. 27 doelpunten voor en slechts 8 tegen.  

Een geweldige prestatie en wederom promotie naar een nog hogere klasse tegen nog sterkere tegenstanders!

Gefeliciteerd alle spelers van OFC o11-1:
Stan, Kevin, Dex, Kay, Thom, Jay, Daymian, Enzo, Jesse, Dion Roersma en Dion de Bruin
OFC_team.png    foto_2_teamfoto.jpeg
OFC_kantine.jpg  stand_OFC.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!