Verkoop kleding

Er worden regelmatig vragen gesteld of spelers (kinderen) een tenue moeten aanschaffen. Ja, ieder spelend lid van O.F.C. hoort uiteraard in het bezit te zijn van een tenue van O.F.C. Sommige teams worden gesponsord en krijgen derhalve een tenue. 

Voor het aanschaffen van OFC kleding moet u terecht bij Sport Sportief in Zaandam. Sport Sportief kunt u vinden op het volgende adres:

Westzijde 76, 1506 EG  Zaandam, telefoonnummer 075-6312144.

Als OFC lid krijgt u 10% korting op uw aankoop. Sport Sportief is op de hoogte van de vereiste kledinglijn bij OFC en alleen zij zijn gerechtigd het OFC logo te gebruiken.

Tenue
Dit bestaat uit een geel/zwart (verticaal) gestreept shirt voorzien van het OFC logo, zwart broekje en zwarte sokken met een gele rand eveneens voorzien van het OFC logo.

Mocht het zo zijn dat er spelers/ouders zijn die een team willen gaan sponsoren, kunnen zij contact opnemen met de PR van OFC voor de aanschaf van de geel-zwarte O.F.C.-tenues bij Sport Sportief. Dit kan via een mail naar pr@ofc-oostzaan.nl.

In alle andere gevallen dient er zelf voor een O.F.C.-tenue te worden gezorgd. Kleding van O.F.C. is uitsluitend te verkrijgen bij Sport Spotief op de Westzijde in Zaandam.

Voor de kledinglijn van OFC klik op DEZE link. Deze verwijst naar de OFC pagina op de website van Sport Sportief. Bij Sport Sportief kunt u natuurlijk ook terecht voor andere sportartikelen, ga eens kijken.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!