Onbekend

NET NIET GELUKT OM PUNTJE TE PAKKEN

OFC JO19-1------------ZAANDIJK JO 19-1--------0-1

Helaas niet gelukt om een wedstrijd te spelen zoals vorige week.

Tijdens de warming-up zagen we het al dat kon echt wel beter mannen, niet vergeten bij de warming op begint ook gelijk de wedstrijd al hoor. Met een schuin oog even naar de tegenstander gekeken. Wouw wat een fysieke tegenstander zeg. Dat we aan de bak moesten dat was zeker stonden ook nog op derde plaats. En toch wedstrijd nog maar net 2 minuten aan de gang krijgen we al een beste kans. Bal ging er helaas niet in dat was echt heel jammer had lekker geweest. We konden niet in het spel komen en Zaandijk zoals al vermeld fysiek heel sterk en heel vervelend in de duels. Ze speelden op het randje en vaak er overheen.

En maar commentaar leveren bal weg schieten en de mazzel hebben dat scheidsrechter niet alles kan zien. Ze kregen nog een strafschop die ging erin en kijk je tegen een achterstand 0-1 op.

Op zich eigenlijk niks aan de hand wij kregen toch ook wel kansjes om gelijk te komen. Ja, Zaandijk kreeg nog een tweede strafschop die werd ver over geschoten. We gingen rusten Oscar lekker man heerlijke warme thee dat houden we erin hoor Toppie Oscar. In de rust even puntjes op de i gezet, spraken af dat iedereen alles zou geven om zeker de gelijkmaker te realiseren en ze niet zo makkelijk te laten op bouwen. Begonnen toch allemaal keihard te werken en creëerden toch enkele kansjes. Dat voelde Zaandijk ook en trokken de trukendoos open en begonnen heel vervelend te lopen voetballen. Op een gegeven moment was het ook voor de scheidsrechter wel genoeg zo, ze hadden steeds voordeel van de twijfel gehad. Maar trappen naar je tegenstander dat doen we niet dus vertrekken en blijven commentaar geven. Ja dan kan je ook vertrekken.

Er was te weinig tijd om de wedstrijd gelijk te maken, vond dat we zeker een punt hadden verdiend. Het lukte toch bijna in de laatste minuten bal werd erin geschoten maar er was al gefloten. Oké mannen toch zeker tweede helft veel inzet getoond maar niet beloond. Volgende week weer lekker thuis tegen Haarlem-Kennemers staat op vierde plaats. Maar we gaan deze wedstrijd even laten zien dat we echt wel boven in kunnen mee draaien. Onze inval scheidsrechter me maatje ED bedankt voor het fluiten. ED, ja niet alleen jij maar allemaal hopen we dat Theo er zaterdag weer is om te fluiten.