Onbekend

ZO WAT EEN UITSLAG GENOEG DOELPUNTEN

OFC JO 19-1 ZATERDAG --------------ONZE GAZELLE  JO 19-2           1-12

Vandaag naar Onze-Gazelle nooit eerder daar gespeeld was wel even zoeken waar we moesten zijn.

Maar natuurlijk zijn we er beland en ruim op tijd. Waren op tijd vertrokken uit Oostzaan. Op papier een tegenstander waar gezien hun uitslagen de punten konden worden gehaald. Natuurlijk kan dat zomaar anders lopen. Daar wij flink waren uitgedund door zieken en andere verplichtingen gingen we de wedstrijd met 11 en 1 wisselspeler proberen met punten binnen te halen.

We stonden op de eerste plek en spraken ook af om echt alles uit de kast te halen om daar te blijven. Zijn thuis verwend om altijd op kunstgras te voetballen, maar moesten daar op grasveld.

Dat was even anders. Hobbelig en zeiknat was het veld en het bleef maar regenen. Maar daar had de tegenstander ook mee te maken dus niet zuren gewoon voetballen.

En ja, dat werd er ook heel veel inzet was goed gemotiveerd, kansen werden gecreëerd en omgezet in doelpunten. Kwamen snel op een voorsprong en wisten dit verder uit te bouwen tot 0-3, maar tegenstander kwam terug ze wisten net voor de rust toch aansluiting treffer te maken 1-3 en het was ook gelijk rust. Zeiknat en koud gingen we rusten, alleen even erop gewezen houdt het middenveld bezet laat ze niet terugkomen.

Dat werd heel goed uitgevoerd, niet zij maar wij konden snel scoren 1-4 was ook gezien ons spel zeer verdiend. We hadden de wedstrijd geheel onder controle creëerden vele kansen die ook werden omgezet in doelpunten. Het was echt smullen hoe jullie dat oplosten, jullie bleven heel goed in positie voetballen ondanks ons overwicht.

Vaak wil iedereen dan een doelpuntje mee pikken en beetje voor eigen succes gaan kan dat begrijpen. Maar omdat we dat niet deden en elkaar niet in de weg liepen, belande de ene bal na de andere in het doel. Tegenstander bleef toch proberen te voetballen waardoor er ruimte voor ons bleef. De einduitslag van 1-12 was verdiend met zijn allen goed een hele lekkere wedstrijd gespeeld.

Rene ondanks het klote weer was je toch weer bereid om te vlaggen bedankt kerel. Topper! Concurrent Herta verloor verrassend waardoor we op de eerste plaats blijven en dat proberen vast te houden.

Na afloop wedstrijd gauw naar huis omkleden we zouden lekker met zijn allen uit eten gaan bij de wok in Zaandam.

Gezellig met zijn allen de bus 392 naar Zaandam gepakt. Was een superleuke avond mannen, alleen het record toetje crème-brulee eten is net niet gebroken. De vorige keer dat we er waren kwamen we tot 41 en bleven nu steken op 39. Maar wie weet gaan we dat nog eens proberen.

Mark, bedankt voor je bijdrage hierdoor hoefden de mannen maar de helft te betalen.

Mogelijk dat we aankomende weken nog gaan voetballen houden jullie op de hoogte.