Accommodatie

Onbekend

MOOIE REVANCHE GENOMEN TEGEN DE BLOKKERS JO19-1

OFC JO 19-1 ZATERDAG-----de BLOKKERS JO 19-1      4-0

Het team was toch wel redelijk gespannen voor deze wedstrijd zal toch niet gebeuren om weer niet te winnen van de Blokkers. We hadden namelijk al 3 keer eerder tegen hun gevoetbald alle keren dik verloren.

Dus we waren er allemaal op gebrand om deze keer de huid van de beer extra duur te verkopen.

Zag dat we ondanks het rot (klote) weer, regen viel met bakken uit de lucht, toch heel gemotiveerd met de Warming-up bezig waren, nou dat konden weleens goede voortekens zijn voor een gemotiveerde wedstrijd.

En inderdaad het werd ook een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. Begonnen heel sterk lekker hoog tempo creëerde redelijk veel kansen, hadden team enig zins gewijzigd onze voorstopper ging als linkerspits voetballen en dat was geen slechte zet.

Jesse 2 ja we hebben 2 Jesses in ons team Jesse 1 = Jesse Schreuder

Jesse 2= Jesse Hottentot en maakte de eerst hattrick in het nieuwe seizoen lekker gevoetbald Jesse.

Dat was ook de rust standen deze stand was ook zeer verdiend. Waren goed op dreef leuke combinaties niet alles lukte maar dat kan ook niet zijn geen selectieteam. In de rust nog even alle puntjes op de i gezet, hou ze op eigen helft laat ze niet in de eerste minuten scoren. Nou dat gebeurde gelukkig niet, onze verdediging zat heel goed in de wedstrijd en speelde supersterk.

Echt jongens het draaide goed daarachter in, en we hebben ook nog een kanjer van een doelman die vandaag weer zijn doel schoon wist te houden, een bijna onhoudbaar schot in de boven hoek wist Jay eruit te tikken.

Jesse 1 even geheugensteuntje Jesse Schreuder wist ook zijn doelpuntje mee te pikken keihard schot in de verste hoek er 4-0 van te maken Toen wisten zeker dat we deze keer na 3 keer te hebben verloren van Blokkers zouden gaan winnen.

Mannen vandaag het hele team groot compliment allemaal MAN OF DE MATCH!!!

En ja wedstrijd zonder scheidsrechter dat kan niet. Maar we hebben bij OFC een scheidsrechter die ons graag altijd wil fluiten als hij kan.

Wij noemen hem onze Theo ja het was alweer 5 maanden geleden dat Theo had gefloten.

Wauw Theo wat prachtig outfitje had je aangeschaft, ondanks dat het alweer poosje gelden was gewoon als vanouds een prima wedstrijd gevloten, en aan je conditie daar mankeer niks mee topman!!!

Mannen zaterdag naar FC Zaandam we gaan er voor het moet lukken zeker zoals we vandaag hebben gevoetbald. Als we de winst pakken, nou dan maken we wel een hele goede kans om winnaar te worden in de bekerpoule. Toch nog even de supporters van ons team bedanken ondanks het klote weer jullie waren er wel TOPPIE.

Jongens van de week toch proberen om allemaal te komen trainen,daar kunnen we alleen maar beter van worden.