1511BZ
OOSTZAAN
tel. 075-6841668

OFC  boekt belangrijke zege

Oostzaan  -  Het heeft een tijdje geduurd maar OFC heeft weer drie punten gepakt in de  Tweede divisie. De thuiswedstrijd tegen het stugge Excelsior  Maassluis werd met 3-1 gewonnen.  Het was de tweede zege van dit seizoen.

OFC liet vanaf de eerste minuut strijdlust zien. Het was echter na een kwartier toch Excelsior dat op voorsprong kwam.  Daarna bleven de teams  aan elkaar gewaagd tot de rust.

De tweede helft was amper begonnen toen Max Veerman de verdiende gelijkmaker scoorde. OFC drukte daarna goed door en de tegenstander kwam onder zware druk te staan. Via Ayoub Haddad werd het 2-1.  Trainer Pieter Mulders zag langs de kant dat zijn team strijdbaar genoeg was om deze keer de voorsprong vast te houden.  Een kwartier voor tijd kon Haddad opnieuw scoren het duel beslissen.

OFC kon na afloop klein feestje vieren.  De vorige overwinning was begin september geboekt. Helaas won concurrent TEC ook. Het gat tussen beide teams blijft drie punten.  Komende zaterdag staat de topper uit tegen AFC op het programma.  Deze ploeg staat bovenaan echter  tijdens een echte derby is alles mogelijk.  hopelijk komen er veel OFC fans opdagen in het sjieke Amsterdam Zuid en als twaalfde man/ vrouw voor extra steun te zorgen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!