tel. 0299-364164

JA BIJ VOLENDAM WINNEN DAT IS HEEL MOELIJK!!!

VOLENDAM JO23-1-------OFC JO 23-1------ 4-0

Op naar Volendam diverse blessures en zieken, ons team was behoorlijk uitgedund. Maar het was ons toch weer gelukt om met genoeg spelers naar Volendam te gaan. Drukte van je welste in Volendam want Ajax moest tegen Volendam spelen.Toch nog plekje weten te vinden, maar al met al was weinig tijd over voor warming-up.

Konden ook niet op het veld waar we moesten spelen want dat liep ook uit. En de scheidsrechter wilden gelijk beginnen want tegenstander wilden op tijd in het stadion wezen om naar hun club te kijken, ook werd ons even medegedeeld dat de rust ook sterk werd ingekort en dat we dat maar op het veld moesten blijven nou lekker begin hoor. Mijn ervaring bij Volendam is ook dat als je begint sta je al gelijk 2-0 achter. En inderdaad het was weer vechten tegen de bierkaai, kregen geen overtreding mee en als het bij uitzondering wel gebeurde dan was het op onze eigen helft wat geen gevaar voor hun opleverde. Maar we hielden stand hoor alleen jammer dat we op slag van rust doelpunt tegen kregen. Tweede helft kwamen heel sterk uit de startblokken en daar waar de scheidsrechter ons wederom geen terechte vrije trap gaf na een overduidelijke overtreding op Milo.

En wat dacht je van die aanslagen op Mounsiff en Damon die onbestraft bleven. Toen zakte de moed ons wel in de schoenen, maar toch we bleven sportief compliment mannen. Het werd uiteindelijk 4-0 dat was een uitslag die we niet hadden verdiend. Mannen het is wel reuze belangrijk dat er mee verdedigd wordt en dat onze laatste man. Constant twee man had dat is niet de bedoeling hoor, en het gebeurde te vaak. Laten we er in de volgende wedstrijd op letten dat we onze verdedigende taak ook uitvoeren.

Mac bedankt voor het invallen en Jordy bedankt voor het vlaggen. Zaterdag pakken we de draad weer op en gaan er een mooie wedstrijd van maken.