tel. 075-6841668

LEKKER BEGIN EERSTE COMPETITIE WEDSTRIJD GELIJK 3 PUNTEN.

OFC JO 23-1  ------------ZVC ’23 JO 23-1-----4-2.

Ja, dan toch weer een verslag was even twee weken op vakantie dus helaas. ZVC ’23 nieuwe fusieclub tussen Zaanlandia en FC Zaandam.

Waren nieuwsgierig wat voor tegenstander er op het veld zou verschijnen. En moet zeggen een leuk sportief team wat ook aanvallend wilden voetballen. Dat ligt ons wel, spel ging lekker op en neer, ons spel mede door dat er veel inzet werd getoond. Door ons, trokken we de wedstrijd naar ons toe en gingen we kansen creëren. En ja, Yoram maakte het eerste competitiedoelpunt lekker doelpuntje man. We kregen vleugels en toonde dat we er echt veel zin in hadden en Jip wauw man wat een beauty.

Kappen draaien en het afstand schot die ging er toch wel heel mooi in man. Het lukte allemaal jongens en Damon even laten zien dat je het nog niet verleerd bent. Balletje uit de lucht aannemen verdediger uit spelen en loepzuiver ingeschoten. Met een zeer verdiende 3-0 op het scorebord gingen we de rust in.

Tweede helft sterk van start af en of het niet genoeg was. Steve maakt er door een strak schot 4-0 van, lekker doelpuntje man. Je zou zeggen gelopen race geen vuiltje meer aan lucht. Concentratie even verzwakt ook mede door dat we achter in wat gingen wisselen kwam de. Tegenstander toch nog terug op 4-2 maar dat mocht de pret niet drukken de overwinning was binnen. Jay groot compliment kerel je keuze ook de tweede helft op doel te blijven in het belang van het team dat hebben wij als zeer plezierig ervaren TOPPER!

Robert jij ook super bedankt dat je mee wilden spelen, dit geld ook voor Steve.

Jesse Hottentot en Ben ondanks jullie blessure toch aanwezig bij de wedstrijd supermannen. En wat leuk Maxim en Jens oud-spelers van ons team waren als supporters aanwezig,ook de vele ander supporters bedankt voor jullie komst. Arthur wat fijn dat je ons wilden fluiten ook vorige week ons gefloten. Vorige week heb ik dan niet gezien maar vandaag een foutloze wedstrijd gefloten.

Arthur wedstrijd goed aangevoeld en duidelijk signaal naar de dug-out gedraag jullie anders wegwezen mannen. Mannen de opkomsten op de training die kunnen beter hoor.

Zaterdag gaan we naar HBOK zie er nou al naar uit is een leuk complex en fijne tegenstander om tegen te voetballen.                                                                                                                                                       Opa Joop Collé.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!