TOCH BEST WEL EEN LEUKE WEDSTRIJD.

VOLENDAM JO 23-2------OFC JO23- 2

UITSLAG  5---1

We waren op de hoogte dat er via Purmerend veel vertraging was. Dan maar via Broek in Waterland-Monnickendam naar Volendam. Nou en op een enkeling na waren we best op tijd hoor.

De gebroeders Ryan en Steven waren te laat, maar dat kwam naar horen zeggen door dat Fleur die als supporter meeging nog van alles moest doen wat een flauw excuus. Ed moest even diep nadenken om de mannen op de juiste plaats te zetten. Normaal gesproken altijd samen met Michel alleen die was vandaag verhinderd. Maar Ed-je, prima hoor thuis stonden we met de rust 0-3 achter en nu 2-0. Ja als bij Volendam thuis speelt dan moet normaal gesproken eerst het thuisvoordeel wegwerken. Maar dat was vandaag niet aan de orde we een hadden scheidsrechter die wel heel erg goed de wedstrijd aan voelde en neutraal floot prima gefloten Hr. Veerman.

Moet toch weer Jay een veer in zijn reet steken kerel wat super dat je door dat Jordy door duimblessure nog niet op doel kon, jij WEER bereid was om het in belang van het team jij het doel ging verdedigen. En hoe, zo je bent het nog steeds niet verleerd TOPPER.!!

Dus we gingen de rust in met een 2-0 achterstand en gezien de vorige wedstrijd tegen hun kon ik daar mee leven. Tweede helft we probeerde het best wel maar de hele week niet  getraind dan kom je, je eigen van zelf tegen. We hebben de schade beperkt kunnen houden 5-1 tegen de kampioenskandidaat dat kan. Over de hele wedstrijd gezien tot halve wegen de tweede helft eigenlijk niet veel weggeven maar zogezegd de koek was bij ons op. En er was toch wel een mooie opleving eind tweede helft.  Twan werd onderuitgehaald in het strafschopgebied en de bal op de stip. Twan ging hem zelf nemen, prachtig ingeschoten. Opa en Oma van Twan aanwezig als supporters genoten hiervan.

Mannen a.s. zaterdag we gaan er zeker weer met vol goede moed tegen aan. Misschien lukt het van de week wel om te komen trainen zou wel heel fijn zijn.